• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan ''1915 Çanakkale Köprüsü'' kararı

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprümüzün açılışını vatandaşlarımızın talebi üzerine Çanakkale Zaferi'mizin yıl dönümünde, 18 Mart'ta gerçekleştirme kararı aldık" ifadelerini kullandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bomba patladı, ya da bombayı patlattı olayı:

gerçekleştirmeyi temel yapsın, temel kara...ruk
  • 4 Yıl Önce

fetösavar

reisime yakışır. delikanlı adam artık kalmadı ne memlekette ne de dünyada...
  • 4 Yıl Önce

Kalafatçı

Ülke için yaptırdığın tüm eserlere kendi adını vermeyecek kadar güzel gönüllü şerefli bir lidersin.REISIM.Ömrün uzun,sağlığın yerinde,iktidarın daim olsun inşaALLAH.Amin.
  • 4 Yıl Önce

Taraflı

26 Şubat sayın Erdoğan'ın doğum günü, şimdiye kadar hiç bir devlet büyüğümüz ülkeye kazandırdığı eseri kendi doğum gününde açmadı.18 Mart varken 26 Şubatta açmak doğru değildi, sayın Erdoğan yanlışı düzeltmiş, güzel bir karar.
  • 4 Yıl Önce

Erguvan

Yerinde bir karar, ismi Çanakkale Zaferi ni taşıdığı için 18 Mart güzel bir tarih. Çanakkale zaferi kutlaması köprü de yapılır. Çoşkulu bir tören olur.  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23