• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'in gözdesi sahne aldı! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'

Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyen bir röportaja imza attı. Donbas'taki bir ayrılıkçının 'Çocuklarınızı tellere asacağız' sözünü de çekinmeden yayınladı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İllüminati

Global Çete kendi karanlık dünyasını kurmak için Darbe ve İşgallerle....Müze-Kütüphane-Saraylar-Arşiv-Tapu dairesi, Kültür-Tarih her şeye saldırıyor. Allahc.c. fırsat vermesin!
  • 4 Yıl Önce

mevhibe inal

2003 Irak işgali öncesi yalanlarına benziyor! Saddamın askerleri bebekleri kuvezden alıp betona attı demişti küçük kız Nayırah! Saddamın Petrole bulanmış kuşcağızı..Fransız sahillerinde ortaya çıkmıştı...Irak İşgalinin kazananı kim?! Amerikan Devleti bu işten kazançlı mı çıktı?!
  • 4 Yıl Önce

hatırla

Dünya bir arpa boyu ilerlememiş Haaaala çocuk, kadın ve yaşlılar üzerine savaş planları yapılıyor nerede kaldı sizin teknolojileriniz önce insan olmak lazım Peygamber efendimiz Hz Muhammet SAV Mekke ye girerken Yaşlılara dokunmayın kadınlara dokunmayın çocuklara dokunmayın diya askerlerini uyarmıştı
  • 4 Yıl Önce

ADİL

DENİZ HAN SEN NE KAFADASIN NE HAYALDASIN AKLIN BAŞINDAMI SENİN
  • 4 Yıl Önce

deniz HAN

21. yüzyılda nasıl bir kafada oldu insanlar TOLSTOY görse şu hallerinize kızardı çocukların masumların ne günahı var  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23