• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP ayda yılda doğru bir iş yaptı, ona da Leman Sam karşı çıktı!

Başıboş köpekleri toplayan belediyeleri ifşa edeceğini açıklayan Leman Sam, CHP'li Arhavi Belediyesi'ni hedef aldı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

halil [email protected]

Leman Sam kim oluyor yahu.Dün gece hiç tanımadığı bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulce yaklaşıp merhaba dedim diyen kadın.
  • 4 Yıl Önce

resat

kırk yıldabir namaz onuda şeytan komaz,,
  • 4 Yıl Önce

RÜSTEM AĞA

Topluma öyle bir algı operasyonu yapıyorsunuz ki, insanı çileden çıkarıyoryorsunuz. Sanki Leman Sam ve diğer hayvan severler hayvanla ri insanlardan üstün tutuyor. Saf temiz toplum anlamadan sizin bu haberlerinize inanıyor. Efen dim C.H.P ayda yılda doğru bir iş yaptı diye bu haberde bile siyasi ayaklar yaparak halkı kandır yorsunuz. SANKİ C. H. P hep yanlış yapıyor imajını yaratmaya çalışıyorsunuz. Bir siyasi parti nın görüşlerini benimseyebilirsiniz buna saygı duyarım. FAKAT basının işi halka doğru haber vermek olmalı.Siyaset siyasetçilerin işi Maşallah bu alanda bereketiliyiz. Çünkü milletin işi gücü yok hergün siyaset yapıyor. Bari siz basın görev lileri daha akılcı konulara eğilin. Haberinizi yaparken ona buna çamur atmak düşüncesinden arının. Daha bilgili ve aydınlatıcı haberler yapma ya gayret edin. Insan AKLI buna işaret eder.
  • 4 Yıl Önce

Efe

Aslında köpek sahipleri bu tiplerin üzerine salın şu neidü belirsiz cins köpeklerinizide anlasınlar beyin neymiş lkimde yokmuş.
  • 4 Yıl Önce

Mustafa MANKALOĞLU

... Eylem ve söylemlerini beğenmeye bilirsiniz ama ŞARKICI PARÇASI diyemezsiniz.
  • 4 Yıl Önce

Aslan

leman samın beyni ... belliki beyni bayağı sulanmış
  • 4 Yıl Önce

ömer

Bu kim ya nedir kimdir banane bize ne . Karşı çıkmış neye çıkmış ne demiş . Ne önemi var .
  • 4 Yıl Önce

fevzi

bu köpeklerin yanında bu mahluklarıda toplayıp barınaga götürmeli orada egitmeli
  • 4 Yıl Önce

Neron11

Yakaladığınız sokak köpeklerini bu tiplerin evine götürün ve teslim almalarını isteyin,almazlarsa ifşa edin.
  • 4 Yıl Önce

KÖEKLERİ TOLAYIN BUNU EVİNÖNÜNE BAĞLAYIN

MADEM OKADA SEVEYİ İTLERİ
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23