• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İslami vakfın yöneticisi, İslam düşmanları için çalışmış

ABD'deki en büyük Müslüman sivil özgürlükler teşkilatı olan Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi’nin Ohio Şube Başkanı’nın, kurumun gizli bilgilerini yıllarca Müslüman karşıtı örgütlerle paylaştığı ortaya çıktı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

aynen böyle

buda pelsilvanya şeytanının malikhanesinde büyük şeytanın tezğahından geçmiş
  • 5 Yıl Önce

Uğur

CAIR Amerikalı Müslümanlardan özellikle öylelerine yardım ediyor ki onlar FBI tarafından uyduruk şekilde suçlanıp takip ve taciz edilirler. Yani bu satılmış alçak o Yahudi örgütü yoluyla müminlere karşı FBI zorbalarına yardım ediyordu. "Kahrolası federaller" biraz heyecanlı olan her bir Müslümanı, özellikle sonradan Müslüman olmuşları sistematik şekilde saçma ithamlarla korkutup taciz ediyorlar ve hem mahalli topluluk içinde hem sosyal medyada susturuyorlar. Amerika FBI altında tam bir zorba polis devletidir ve normal Hristiyan Amerikalılar bile federallerden nefret ediyor. Artık biliyorum ki Amerikalıların sözde özgürlüğü kahrolası federallere ve zengin finans baronlarına esaretten ibarettir gerçekte, hele 11 Eylül 2001'den beri.
  • 5 Yıl Önce

ama o müslüman değil yeeeaaaah

müslüman değil o canım tabi ulan müslüman kadar kriptosunu görmedim
  • 5 Yıl Önce

Okur

O kadar çok var ki,
  • 5 Yıl Önce

Ramazan

Dışından müslüman gözükmüş Ama aslında müslümanların kuyusunu kazmış. Hainlik yapmış. Allahın hesabı çetin olur. Onu bilmiyor demekki. Boş yaşamış.
  • 5 Yıl Önce

Taraflı

Vay be! Müslümanların içinden ne kadar çok hain çıkıyor!!
  • 5 Yıl Önce

Mustafaoglu ilyas

Hain cikmiyor,hain yetistirilip, yildizi parlatilip icimize sokuluyor

Mustafaoglu ilyas

Hain cikmiyor hain yetistirilip sokuluyor

Kadir

İp yahudinin elindeymiş ifşa olmuş insallah bundan sonra bu mesele gibi her meselemiz hayirli gelişmelere tebdil eder Allahcc bize feraset basiret sirati mustakim ve gayret versin
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23