• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK Başkanı Şahin paylaştı! Vatandaş en fazla bundan şikayetçi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin "dijital yayın platformları kullananların oranı 2 sene içinde 4 kattan fazla artış gösterdi" dedi. Şahin kurula gelen 36 bin şikayetten en fazla payın dizilerin aldığını bildirdi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Urfali

Sayin rtük başkanı muhakak biliyorsunuzdur. Bu gündüz kuşakları Ailemizin içine etti herşeyi normallestirdiler çok kötü bir durum hasıl oluyor devlet olarak çok kötü bir durum var. Zina kaçan iftira dedikodu tanı islam neyi yasaklamışsa bugün hepsi tv.lerde mevcut toplum ahlaki kalmadi sadece reyting.ve tv kanallarının sunucuları mutlu oluyor siz herşeyi biliyorsunuz bakin bir gözü aç kadın yine evlilik programları başlatı. Yavaş yavaş muratlari hasıl oluyor bu milletin manalı sizin boynunuza biraz eğitici ahlaki itimadı programlar yapilmali . Kadin resmen seneryo yazıyor bulmuş kask şirketlerinden insan kıramıyorlar. Pislikleri temizlemek sizin göreviniz.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Gündüz kuşağındaki programlar da ülkenin aile yapısının içine dinamit koyuyor boynuz takan erkrklerden boynuz takan kadınlardan bıktık çok mu arıyorlar bunları midem bulandı bunları ekranda görmekten bıktık yeter
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23