• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nikahsız birliktelikler patlak verebilir! Tanju Özcan kaş yapayım derken...

Yabancı uyrukluların nikahını 20 kat fazla ücretle yapacaklarını duyuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a Mazlumder'den tepki geldi. Mazlumder Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Avukat Sena Özdemir; "Gayrıresmi evliliklere sebep olabilir" uyarısında bulunarak bakanlıklara da çağrıda bulundu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Objektif Bakış

Öncelikle Mazlumder başkanı bıraksın Arap seviciliğinide ülkesinde mazlumun hakkını yiyen siyasilerin karşısında dursun. Ülkesinin mazlumlarına sahip çıkmayanların bu konuda söz söylemeye hakları yok. Tanju Özcan bence Suriyeli geçici sığınmacıları bu ülkeden gönderebilmenin en güzel ve emin yolunu buldu. Bu bir ayrımcılık değil yönetim anlayışıdır. Suriyeli bu şartlara uymak istemiyorsa başka illere gitsin benim ilimde işler böyle diyor. Suriyeli geçici sığınmacılar İster daha ucuz yaşam imkanı sunan başka bir il tercih eder, ister tüm bu zorluklara rağmen Bolu'da yaşamaya devam eder. Bu bir tercihtir. Kimse Suriyeli geçici sığınmacıları kafasına silah dayayıp tutmuyor ülkemizde. Beğenmiyorsa kendi ülkesine gidip rahat rahat orada yaşasın. Ha bu arada bu Mazlumder Kayseri başkanının Doğu Türkistan'da zulüm gören, soykırıma uğrayan kardeşlerimizin sesini duyurmak için iki kelam etmiş mi acaba.
  • 5 Yıl Önce

mehmet saygı

niye yerliye 5.000 tl. ücret çok fazla diye tepki koymayıpta yabancıların 100.000 tl olacak diyince tepki konuyor,bu yabancı hayranlığı niye peki
  • 5 Yıl Önce

Bozok

Ne sanıyor bu adi kendi? Despotluk yapmaya çalışıyor.
  • 5 Yıl Önce

o her şeyi yapar

onlarda normal evlenemiyorsa gitsinler özcana o çocuk yapar
  • 5 Yıl Önce

432

buna yargı engel olmalı lanet olsun bu belediye başkan hakkında yargının domuz gibi her konuda suspus olmasına lanet olsun yargının ab birliğine bağlı olmasına lanet olsunlanet olsun avrupa insan hakları mahkemelerine
  • 5 Yıl Önce

ercan

Bu fasist adamin asil derdi gayri mesru nesil artsinda,vatan sevdalisi olmasin ve vatani fetocular gibi satmaya hazir mangurtlassinlar.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23