• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yanık'tan açıklama: Asla gözünün yaşına bakmayız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görevli bir kişinin uyuşturucu operasyonu kapsamında yakalanmasına ilişkin, "Uyuşturucu ile mücadele kırmızı çizgimizdir. Bu konuda hakkında şüphe olan hiç kimsenin asla gözünün yaşına bakmayız." dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kenan geltetik

Gençler zehirleniyor.sizinde haberiniz var.kullanici satici tedarikci ...kullanici kendi kullaniyor ve pazarlatiyolar.bir sure ceza gözettimi ve saliyor..heba oluyor genclik..
  • 5 Yıl Önce

Ali Veli

Bu bayan da oldukca sakaci biri ciktti. Kirmizi cizgiymis :-)
  • 5 Yıl Önce

asi

adam zaten tutuklanmış. tabiki sözleşmesini fesihedeceksiniz. yok birde fehetmeseydiniz. adam il müdürünün şöförü ve resmi dairenin deposunu uyuşturucu deposu yapmış. idarecer uyumuş herhalde. müdür hâla görevde. normal bir ülkede bırak müdürü bakan istifa ederdi.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23