• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’de görev değişimi: O ismin yerine bakın kim geliyor!

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı’nın görevi bırakarak yerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz’ın geleceği bildirildi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

123

Diğer partilerde böyle Bi şey olursa falan partide çatlak parçalanma diye yaziuyorsunuz. AKP de birisi kovulursa istifa etirirse görev değişimi diye yaziyorsunuz. İşte size resulullahin hadisi:عن ابى هريرة قال قال رسول الله صلى الله تعالى عليه وسلم سياتى على الناس سنوات خداعات ويصدق فيها الخاءن ويكذب فيها الصادق ويؤتمن فيها الخاءن ويخون فيها الامين . كنز العمال جلد ٦ الصحيفة ١١. Hadisin anlami Ebu Hüreyre diyorki redulullah buyurmuş bende sonra aldatıcı yıllar halk üzerine gelecek o yıllarda hainler tasdik edilecek emirlere yalancı çıkarılacak hainler emin olarak bilinecek emirlere hain olarak bilinecek. Hadis kitabı kenzulamal 6/11. Bu hadis sizlere yeter.
  • 5 Yıl Önce

Alp

Sayın 123, sen hainleri emin olarak görüyor, onları tasdik ediyorsun, Akit de etmiyor, olay bu kadar basit; basit olanı da mı anlamıyorsun? Afedersin de aklını ineğin arkasına mı .... da böyle zararlı gazlar çıkartıp iklimi kirletiyorsun? AAAAH 123 ahhhh, diğer partiler kurban bile kestirmezler, Ak Parti ise o diğerlerini oyalıyorken, bir yandan da işlerini döndürüyor, bak ne güzel Genelkurmay başkanı Savunma Bakanı oldu, meclisin Savunma Komisyonu Başkanı Ak Parti başkanı oldu, zoruna giden ne? Küffarın Kürdistan planı tutmayıp, içeriden o plana destek verenleri Selo gibi kodese tıkacaklar diye mi korkuyorsun?!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23