• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

LGBT’li sapkınlardan İstiklal Marşı’na büyük saygısızlık!

Boğaziçili LGBT’liler, şimdi de Istiklal Marşı’nı hedef aldı. LGBT üyelerine gönderilen mesajda marşın sözleri değiştirilerek alenen milli değerimizle dalga geçildi. Mersin’in Akdeniz Ilçe Belediye Meclisi’nde ise HDP’liler Istiklal Marşı okumadı, üstüne bir de “şarkı” diyerek hakaret etti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yalçın

Cenab ı ALLAH ın laneti üzerinizden eksik olmasın inşallah.
  • 5 Yıl Önce

ccc

Bu sapıklar cinsiyetsiz bir dünya da üreme olamayacağının farkında değiller sapıklıkları gözlerini karartmış laik sistem bunları bu hale getirdi yakında bunların kökünü kazıyacak yönetim sistemlerinde gelecektir İslam dünyasına. Hem bunların hem destekçilerinin kökünü kazıyacağımız bir yönetim sistemi.
  • 5 Yıl Önce

Harun Yisuf Nuhhan

Bu ülkede MASON locaları kapanmadan bu işler bitmez.  
  • 5 Yıl Önce

tayfun güzel

Mason locaları değil sadece LGBT resmi tüzel kişi olarak dernekleşmiş bir topluluk ve bu yanlıştan bir an önce geri dönülmeli.

Hangisine Yanayım

Bu sapkınlara mı, kara çarşaf içinde marşımızı arapça okuyan sapkınlara mı?
  • 5 Yıl Önce

tayfun güzel

İstiklal Marşımızın yazılmasında emeği geçen çarşaflı Anadolunun gerçek sahibi olan Yiğit Analarımıza Şükran ve Minneti bir borç biliriz. Makamları Ali mekanları cennet olsun inşallah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23