• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taliban yönetimi şekilleniyor: "Müminlerin emiri" diyerek o ismi açıkladı

Taliban'ın dini ve siyasi liderleri açıklandı. Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'ın dini ve siyasi liderleri duyuruldu. Buna göre Şeyh el Hadis Mevlevi Abdulhakim, "Müminlerin Emiri" ilan edildi. Baradar da başbakan oldu.

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ahmet dönmeztürk

Ulan Sercan, senin gibi laik ve ulusalcılar ile aynı çanağa işeyen Müslüman olmaktansa, bu adamların desteklemek Müslüman için daha iyi. Utanmaz adam, sen ne anlarsın, asıl mağara adamı kendinsin ama anlamıyorsun, kendini göremiyorsun. Biraz aynaya baksan nasıl olur?
  • 5 Yıl Önce

abd Afganistan'dan kaçmadı, çıktı.

Erdoğan'ın müslüman toplumlar içinde yükselen imajı, islam dünyasında devletler arası ilişkilerde etkinliği, batılı devletler karşısında dirayetli duruşu ve Türkiye'nin önleyemedikleri ilerlemesi "birilerini" korkuttuğu için, Afganistan bazlı alternatif liderlik oluşturma peşindeler. Kadim Türk aklı bu tuzağa düşmez, tezgahı da çökertir Allah'ın izniyle.
  • 5 Yıl Önce

Taliban ın

Zaferi bazı ....lara öyle batmış ki insanlıklarını da unutmuşlar insanlık medeniyet denince parmaklarıyla ilk gösterecekleri yer güneşin battığı yer dir ama maalesef bütün barbarlıklarda ahlaksızlıklarda zorbalıklarda oradan çıkıyor  
  • 5 Yıl Önce

TOPRAK

Müminlerin emiri olmak için önce müminlerin onayı olması lazım 
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

ÜMMETİN YİĞİT ARSLANLARI.ÜMMET ATEŞİ YAKTI ARTIK. 
  • 5 Yıl Önce

İdo1

Bak Sercan hapishane kaçkını mağara adamı dediğin o insanlar senin hayranı olduğun efendilerini ülkelerini ve kadınlarının namusunu koruyarak dünyaya rezil etti bu bir! iki kasap ruhlu dediğin o insanlar kaç abd askeri öldürdü senin efendilerin kaç Afgan lıyı ıraklıyı suriyeliyi afrikalıyı öldürüp kadınlarının ırzına geçti haberin yokmu yoksa varda hoşunamı gidiyor yoksa farklı bir medeniyet anlayışınmı var mesela giyinikmi çıplakmı anlaşılamayan ülkenin her tarafını heykellerle dolduran ayyaşlığı çağdaşlık sanan vurgun soygun yanlarında çalıştırdıkları kadınlara tecavüz eden medyaya yansıyınca örtbas eden Müslümanın yaptığı teknolojiyi küçümseyen ama efendileri aynısını yapmışsa hayranlık duyan birimisin medeniyetsiz dediğin insanların medeniyetini Osmanlı 600sene dünyaya taşıdı bayraktarlığını yaptı o hayranı olduğun efendilerin daha tuvaletin ne olduğunu bilmiyorlardı medeniyetini beğenmediğin o insanların medeniyetinden öğrendiler bundanda haberin varmı yoksa farklı bir medeniyet anlayışınmı var sana göre plajlarda kadın erkek çırılçıplak soyunup ablanı anneni kızını seyrttirp erkeklerin salya sını akıttırmakmı çağdaşlık yoksa içki masalarında kadınları meze olarak kullanmakmı çağdaşlık ! Aslında kadını aşağılayan köle gibi çalıştıran emeğini de sömüren senin efendilerin bunlar İslami terörist dediğin insanlarmı terörist yoksa uşaklığını hayranlığını yaptığınız efendileriniz mi terörist ırakta suriyede Afrika da ne işleri var dersin ülkeleri sömürmek insanları öldürmek tecavüzler den başka ne verdiler gittikleri yere şimdi aynısını kendi ülkemize yapmaya kalksalar sen onları baş tacı mı yapacaksın ve onlar işgaldeyken ülkenin gerçek sahipleri geldiğinde de kendine kaçacak delik aramayacakmısın?
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Soylu

Barbarların herifi müminlerin emiri oldu, gittirsin gitsin taş devrine. İslam'ın adını bu kıl kuyruklarla anmayın, fetölağımıda daha nicelerinide gördük fitnelerini meşrulaştırmak için İslam losyonu kullanmak zorundalar
  • 5 Yıl Önce

MAALESEF BİZİM LAİK KEMALİST VE HATTA EZİK ZİHNİYET GÜYA MUHAFAZAKAR BEYİNSİZLER TALİBANIN GİĞİM KUŞAMINA BAKARAK AŞAĞİLAMAK VE KÜÇÜMSEMEK OLARAK ALAY EDENLER ÇOK TÜRKİYEDE,BAKIN YANLIZ MÜSLÜMAN OLAN TÜRKİYE DİYORUM DİĞER MÜSLÜMAN ÜLKELER TALİBANIN GİYİM VE KUŞAMINA BAKMAZ,,, BİZLER NEDEN ACABA ,,, ÇÜNKÜ BEZE SELANİKLİ İNGİLİZ VALİSİ ANALARINIZ VE KIZLARINIZIN BAŞINI VE ÜSTÜNÜ VE BA ..CA..K..AÇTIĞİ İÇİN,,, DİN ADAMLARIMIZI BAŞINI VE ÜSTÜNÜ SOYUP AVRUPALI OLALIM DİYE 100 SENE GERİ ZAKALI OLDUK,,,AMA ALLAHA ŞÜKÜ 2000 SENSİNDEN SONRA BAŞKAN SAYESİNDE ÖZÜMÜZE GELDİK ELHAMDU LİLLAH ,,VESSELAM,,
  • 5 Yıl Önce

16

afgan yöneticiler,hz.ömer zamanını andrıyor..Maşaallah
  • 5 Yıl Önce

Hayırlı Olsun

Müminlerin emiri inşallah ümmetin lideriyle iyi geçinir. Yoksa adamı emir olduğuna pişman ederiz.
  • 5 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Bir görelim bakalım öyle müminlerin emiriyim demekle olmuyor adil ve dürüst bir yönetim olursa tabiiki.
  • 5 Yıl Önce

Kaya

Hey büyük Atatürk sen ne biçim bir dahi insanmışsın Nur içinde yat...
  • 5 Yıl Önce

Mustafaoglu ilyas

SERCAN`a cevabimdir O senin kücümsedigin insanlar, Iki süper gücün civisini cikarip rezil ettigini bir düsün istersen.Siz kemalistlerin kul köle oldugunuz, sovyetleri ve bati emperyalizmini nasil yendi bu cag disi insanlar(!)
  • 5 Yıl Önce

Harun

Hayırlı olsun ABD den kurtuldular artık ülkelerini yönetsinler
  • 5 Yıl Önce

gedikl

TALİBANI TERORİST GÖSTEREN ZAVALLI CEVRELER SİZDE MÜSLÜMANLARI TERORİST GÖSTEREN İSLAM DÜŞMANLARI VE GAYRI MÜSLÜMLERLE AYNI KAFAYI TAŞIMANIN SARHOŞLUĞUNDASINIZ. ÜLKESİNİ SAVUNAN VE EMPERYALİZMİN ELİNDEN KURTARAN ZALİMDEN TEK FARKI MÜSLÜMAN OLAN BU KESİMLERE TERORİST YAKIŞTIRMASI YAPAN ZAVALLI İNSANLAR ASIL SİZ NE İDİĞÜ BELİRSİZ İBUĞÜ KESİLMİŞ BEŞ KURUŞ DEĞERİ OLMAYAN SATILMIŞ ZİHİNLERSİNİZ.
  • 5 Yıl Önce

Pazarcı

Hayırlara vesile olur inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Eyman

Öncelikle hayırlı uğurlu, tüm islam alemine yeni yeni zaferlerin kapısı olsun inşallah. Sonra ne üdüğü belirsiz, çıplaklığı ve haysiyetsizliği çağdaşlık sanan, Efendimiz, Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) örtüsüne uygun bir libas üzerine insanları küçümseyen, kılık kıyafete laf atıp durup; Büyük şeytanları dize getiren kahramanları karalamaya çalışan, ecdadını, tarihini bilmeyen, cahil, çukur, örümcek beyinli zibidiler görüyoruz! Salyalı, dövmeli kollu Amerikan conilerine aşık olmuş bu cahilleri görünce hamdolsun imanım artıyor, Allah'ın yoluna daha çok bağlanıyorum; çünkü bu zibidiler, ayetlerde karşımıza çıkacağı söylenen cahillerdir!
  • 5 Yıl Önce

herkes bilecek

bunlar inşallah İslamın bayraktarlığını yapıp emperyalistlerin kendi kurğu videoları ve ellerindeki basın yayın ile dünyaya anti yayın yaptıkları tezgahlar ellerinde patlayıp batının kemik yalayıcısı laik betonist yarı donsoz çağdaş yobazlarda görecekler
  • 5 Yıl Önce

Alï

Orta yolu bulurlar inşaallah. Yöruğun eşyası(göçü)gide gide düzelir.
  • 5 Yıl Önce

gokhan

Sercan kudurun.. ayet de dediği gibi kininiz ile geberin. medeni olmak için vals yapsınlar heykel mi diksinler? senin medeniyet anlayışına...
  • 5 Yıl Önce

Astronot Niyazi

Bunların suratlarında zaten meymenet yok ruh yok, sadaka bile verilmez. Tuhaf Yaratıklar Çiftliği.
  • 5 Yıl Önce

Vay vay

Bunlar mı müminlerin emiri. Hz. Muhammet bu vahşileri görse kellelerini aldırırdı.
  • 5 Yıl Önce

ahmed said

..bu figur figur nedir arkadaş
  • 5 Yıl Önce

Sercan

Hapishane kaçkını Mağara adamı görünümlü kasap ruhlu medeniyetsiz, çağın üç asır gerisinde kalmış yabani adamlar. Bunlar İslamcı teröristler kadın düşmanı vahşiler afganlılar neden kaçmış anladık.
  • 5 Yıl Önce

abdullah genç

Başta ABD olmak üzere emperyalist kafirlerin uşakları ağababalarının yenilmesinden Afaganistanın işgalden kurtulmasından çok üzülmüşe benziyorlar. ZAFER İNANLARINIDIR. ALLAHU EKBER

büyükdoğu

kaç kişiyi kestiklerini gördünüz, iftira atmayın, ışid le karıştırmayın adamları, kaçan afganlıların kimler olduklarını da daha çözememişsen garabet sende

ismail özkul

Sen rusya-abd karşısında savaşsan bırak mağarada kalmayı cesedin bile kalmazdı. medeniyet dediğin ingiliz gibi giyinmekse aferim çok medenisiniz. islam kadın düşmanı değilde siz laikler hepiniz tacizcisniz. önce sen nikahını gözden gecir. sonra islamcı terör kelimesini kullan.................adamlar ülkelerini emparyallere karşı korudu senin gibi ingiliz kanunlarına teslim etmedi.

suleyman aydın

Yanlış düşünüyorsun. Her hapishaneye düşen kötü olduğundan mı düşüyor? Adnan Menderes, Said Nursi, Muhsin Yazıcıoğlu, Erbakan, Tayyip Erdoğan. Sen önce itikadını düzelt; yoksa müşriklikten ebediyen cehenneme bilet alırsın.

Mehmed

ABD modern üniformaları ile binlerce ton bomba yağdırdı. Miyonları katletti. Yüzbinlerce kadını kirletti. İşkencler yaptı. Uyuşturucu üretimini %1000 artırdı dünyayı uyuttu. Taliban ise uyuşturucuyu yasakladı ve üretimini durdurdu. Anlaşılan sen ABD nin sattığı uyuşturucu etkisindesin. Taliban kaç kadına tecavüz etti ? Batı (ABD ve Avrupa) kaç milyon katletti? Taliban sev ya da sevme ülkesini savundu. ABD senin ülkeni işgal etse ne yaparsın merak ediyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23