• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'da yaşayan doktor her şeyi anlattı! 'Türkiye Almanya'dan daha iyi'

Gazeteci Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Almanya'nın Frankfurt kentinde yaşayan ve ilk günden beri koronavirüsle savaşan doktor Erdoğan Karatay'ın kendisine gönderdiği maili yayınladı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet

Tabi tabi aynen öyledir. Merkel'i aşılamışlar mı bari
  • 5 Yıl Önce

Delikanlı

Bunun iki nedeni var! Birincisi, Almanya ve diğer batı avrupa cok kuralcı,bizim gibi değiler,bin düşünüp bir yapıyorlar! Ikinci sebep, bütün batı avrupa büyük bir bölümünü Pfizer'le anlaşma yaptılar! Yoğunluk yüzünden siparişler yavaş ilerliyor. Yani boşu boşuna kendimizi dev aynasında görmeyelim. Önemli olan Virus ilacını bulmak,biz anacak hazıra konmayı biliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Kenan Çalışkan

bunu gel de içimizdeki zalimlere anlat.
  • 5 Yıl Önce

Emekl

Kimse aşı yapılmıyor demiyor günde 2 milyonda aşı yapılırda aşı nerede aşı yeterli değil denmekte 50 milyon doz şu an gelip belkide yapılmış olmalıydı şu an ancak 2.5 milyon aşı yapılabildi
  • 5 Yıl Önce

Can

O dr cin asisinin eksi 70 derecede tutulmasina gerekmedigi herhalde duymamis. Biontech asisi eksi 70 derece gerektigi icin her muayenehanede ekipman yok. Cin asisinin Biontech gibi yüzde 97 koruma saglamadigini da duymamis ama önemli degil. Tabii algi üret biriler inanir ve malzeme olur misali. Almanlar öncelik siralamaya önem veriyor öyle ilk önce siyasilere ve torpillilere asi yapilmadigi icin belki dr umuz hayiflanmis öncelik bende diye. Israil de 10 milyon nufüsun 6 milyonunu asiladi ayni süre icinde onu diyebilirdi ama o zaman TR de sayi niye az diye soramamis. (Bu arada İsrail'eki ölü sayısı, nufusla oranladığınızda bize göre iki misli. o kadarcık da olsun yani. biz de bu kadarcık siyonist hayranlığımızı dile getirielim değil mi?)
  • 5 Yıl Önce

"Olsun yine de teşekkür etmeyeceğiz ve provakatorlerimizi

sokaktan medyadan çekmeyeceğiz." CHP
  • 5 Yıl Önce

Ali Osram

Bu doktor yalan soyluyor. Hollanda, Almanya ve Belcikada Genel cerrah ve travmatoloji uzmani olarak calistim. Maalesef Turkiyede iken Turk doktoru ve turk hastanelerinin eline dustum. Turk doktorlarini, Turk ozel hastanelerini, Turk devlet ve Tip fakultesi hastanelerini gordum. Diyecegim bir tek su var: Allah kimseyi insafsiz ve ac gozlu Turk doktorlarinin eline ve vicdansiz turk hastanelerinin icine dusurmesin. Begenmediginiz, Hollandali belcikali alman doktorlar insan turk doktorlarina bakarak. Hollandadaki hastanelerin maksadi para kazanmaktan once insanlara hizmet vermek. Maalesef turk devlet, tip, ozel hastaneleri hakkinda bunu soyleyemezsiniz. Siz halen turkiyenin tip konusunda almanyadan cok daha ustun oldugu hayaliyle avunun.
  • 5 Yıl Önce

AYKIRI

Almanyada yasayan gurbetciler hadi toplayin valizlerinizi acilen memlekete dönün. Asrin Liderinin gölgesi altinda daha güvencedesiniz.
  • 5 Yıl Önce

Dastan

Aynen
  • 5 Yıl Önce

selva

bunu bazilari anlamaz anlayamaz surekli ulkesini elestirir bu durumu cocukca buluyorum oyun bozanlik bunu tipik ornegi
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23