• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şeyma Altundal kimdir, nerelidir?

Şeyma Altundal kimdir? “Başörtüm açıldı, başörtümü takmama bile izin vermediler” yalanıyla gezi ihanetini Boğaziçi Üniversitesi üzerinden sergilemek isteyen terör örgütlerine, LGBT’li sapkınların ekmeğine yağ süren Şeyma Altundal kimdir? Şeyma Altundal nereli? Şeyma Altundal hangi bölümde okuyor? İşte Boğaziçi Üniversitesi’ndeki rektör atanmasını bahane ederek Türkiye düşmanlarının maskotu haline gelen Şeyma Altundal kimdir? sorusunun cevabı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akesar

Bu yalanların bir cezası olmalı. Alabora'yı yakalasaydık, burnundan getirecektik. Ee şimdi bu ne ? Gözaltına alınırken elleri cepte rahatlığına bakın. Ve Seyma'ya şahidiz. diye polisimize iftiralar atıyorlar binlerce kişi yalanı tekrarlıyor.
  • 3 Yıl Önce

İMAM

Hemen her şeyin bir firesi vardır. Kuyumcular bilir, altun'un da firesi var mı, varsa yüzde kaç? Bu da bu milletin firesi. Başörtüyü savunan kahramanlara selamlar, saygılar...
  • 3 Yıl Önce

Bozok

Şeyma Altundal gibi o kadar cok Brütüs varki. Gecmiste yapılan hakaretleri baskıları unutup bu gün baskıcılara yalakalıkta yarısan. Belki bunlar o zaman örtülülerin arasına giren pravakatördü bu soru isareti. Ama bunun gibi binlerce baş örtülü bu gün erdogan düşmanı gibi calısıyor. Önderleri gül davuto Babacan ve digerlerı.. Yazıklar olsun.
  • 3 Yıl Önce

Fetöşlarda başörtülüydü

Zamanı gelince fetöşlarda başörtüsü takıyorlardı veya çıkar deyince çıkarıyorlardı. Yarım metrekarelik kumaş ile dindar olduğunu, vatanını ve milletini sevdiğini gösteremez - 15. Temmuzdada gördük. İçi pislik doluysa dışarıdan ne yaparsan yap, pisliktir.
  • 3 Yıl Önce

Söyleniyor öylemi. Yanı falanda olabilir

Şeyma Altundal kimdir? Şeyma Altundal’ın Düzceli olduğu, sosyoloji bölümünde okuduğu söyleniyor. Boğaziçi provokatörleri arasında gösterilere katılan Şeyma Altundal’ın gözaltı işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.su haber biçimi eğitimi kültürü karakteri kit kini öfkesi geniş takla atan zubukzadelerin anlayışına brnsiyor Düzceli olduğu dosyolijide okuduğu söylemiyor hangi karaktersiz hangi ibneye söylüyor bunu haber böylemi olur resmi açıklamalarını verdiğiniz mübareklere dorun dize ayakkabı numarasına kadar verirler adam gibi haber yapım 3. Sınıf mafya tetikçisi gibi haber yapım. Ahlak ve insanlığımız güveniylesiniz bi kızı canlı yayına davet edin.. ben saçmalarımınım farkındayım siz vazifenizi yapıyorsunuz.bosverin durmak yok yola devam. Amma bari dini ve dindar görünümünü rahat bırakın insanlar dinden doğuyor sizin yuzunuzden
  • 3 Yıl Önce

mutmaine

"BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR" Hadisi Şerifini bilmeyen kalmasın..
  • 3 Yıl Önce

fen bilgisi daha iyi

Ne kadar sosyaloji bölümü varsa kapat gitsin, lüzumsuz. Aha bu başçavuş' un oğlu yusuf ziya da sosyaloji mezunu, neye yarıyor bunlar yaa?
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23