• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akıncı Üssü davasında karar çıktı! Ankara'yı bombalayan hainlere ceza yağdı

15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ'cülerin komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü davasında yargılamalar tamamlandı. Örgütün 'sivil imamları'nın ve Ankara'ya bomba yağdıran pilotların yargılandığı davada sanıklara ceza yağdı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasanali köse

Yanliş bu vatan hainlerini meydanda ipe cekeceksinki birdaha kimse böyle bir işe cesaret edemesin 
  • 6 Yıl Önce

Eyman

Bu haçlı kırıntılarının güvendikleri tehdit nedir biliyor musunuz? Ben açıklayayım: İhanet ve pisliğin yuvası chp örgütünün birgün kazanması ve tekrar kaosun başlaması!
  • 6 Yıl Önce

Ibrahim

idam gerek, hainliğe yeltenen anında idam edilmeliki arkadan gelen nesil bilsin hainlik edenin sonu belli diye!
  • 6 Yıl Önce

Yavuz 1517

Derin bir " OHHHHH " çekiyoruz. Bu şeytanî terör örgütü elemanlarının cezaevlerinde çürümeleri en büyük arzumuzdu. Çok iyi oldu. Mahkeme hakimlerini verdikleri bu kararlarından dolayı tebrik ediyorum. Hâlâ utanmadan mahkeme hakimlerini tehdit ediyorlar. Bu büyük DEVLET sizlere gün yüzü göstermeyecek. Gün ışığına hasret olarak gebereceksiniz. Ne sizlere acınacak, ne de peşinizde olanlara acınacak. Çürüyeceksiniz o cezaevlerinde. Boğulacaksınız o pislik kininizde. Biat ettiğiniz abd'in yeni başkanının sizleri kurtaracağını zannediyorsanız, daha çok beklersiniz. Sizleri ne abd kurtarabilecek ne de abd'in yalağı Almanya kurtarabilecek. BÜYÜK TÜRKİYE'nin BÜYÜK BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve TÜRK MİLLETİ buna asla izin vermeyecektir. İnanmazsanız önümüzdeki süreci bir güzel takip edin. O güvendiğiniz dağlara karlar yağacakta, sizlerde bön bön seyredeceksiniz. Kaldığınız cezaevlerinden sizlere iyi seyirler diliyorum fetögiller.
  • 6 Yıl Önce

Dürüst

Ooooooh iyi olmuş.SE..FSİZLERE.
  • 6 Yıl Önce

k.c

İDAM NEREDE İDAM
  • 6 Yıl Önce

Yakup

Fetöcüler idam edilmeli. Devletin içindeki tüm na..ssuz fetöşler cezalandırılmalı.
  • 6 Yıl Önce

Hacı Şaban

idam idam idam
  • 6 Yıl Önce

MTurk

Aradan 4 yı geçti. Şimdi mi karar verildi? Aaaah ah. Abdurrahim Karakoç'u rahmetle anıyorum. "Gene tehir etme üç ay öteye, Bu dava dedemden kaldı hakim bey!"
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23