• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çavuşoğlu'ndan HDP'li Garo Paylan'a Ermenistan 'yumruğu'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dağlık Karabağ'daki işgalden kurtarma operasyonuyla ilgili Türkiye ve Azerbaycan'ı suçlayan HDP'li Milletvekili Garo Paylan'ın Ermenistan ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeyh Şamil

Adamım ermeni dölünden kardeş olur mu ki kardeşim diyeceğiz. olsanız olsanız en iyi ihtimalle hain bir komşu olursunuz. bu ihanet hiç bir zaman da kara yüzünüzden silinmez. sizin tek yapacağınız her gün günah çıkarmak. belki türkler unutmuş gibi görünür ihtiyatla hain bir komşu ile ilişkiler ne kadar geliştirilebilirse o kadar gelişir. damarlarımızda Azerbaycanla aynı kan akıyor ki gardaşımız oluyor. ermeniyle ne alaka???
  • 6 Yıl Önce

Hamit

Devletten maaş alıp devletin parasını araçlarını teröristlere vererek devleti bölmekle suç işleyen hain bir parti dünyada yoktur. Bu partilerin kapatılması gerekir hatta hepsinin TR vatandaşlığı iptal edilip sınır dışı edilmelidir.
  • 6 Yıl Önce

Eren

Sayın Vakanım patlamakta denilen daşnak etmenisiniz ciddiye bile almaya değmez
  • 6 Yıl Önce

Yozgatlı

Ver ayarı ermeniye
  • 6 Yıl Önce

bu nasıl bir ülke bir ermeni milletvekili oluyor.buna oy verenin

ermenistan git dürzü soysuz
  • 6 Yıl Önce

selim

kardes ermenistanmi !! munafik kahpe insalikdan nasip almamis desek en dogrusu olur !!! iki yuzlu belhumadal
  • 6 Yıl Önce

Akif

Ermeni asıllı HDP li Garo; müslüman mahallesinde salyangoz satmaya devam edip duruyorsun.... Birde ülkede demokrasi yok deyip feryat edesiniz... Mensubu olduğun parti seni kullanır kullanir bir gün işin bittiğinde seni kullanilmiş mendil gibi çöpe atıverir... Karbâğ da hak yerini bulduğu için Azerbaycani tebrik ette ne kadar HAKKIN yanında olduğunu görelim !!!
  • 6 Yıl Önce

Her ermeni aynı değil

Bu gerçek yumruk olmalı ve karo felç olmalı
  • 6 Yıl Önce

Eser

Manukyanin torunu 0 Causoglu 1 maca devam edermi torun yoksa ebesinin mezarina kivrilirmi tercih onun
  • 6 Yıl Önce

Hak,an

Adamlar işgal ettiği topraklardan çıkarken evleri yakıyor ağaçları kesiyor Gelde bunlara kardeş de Kardeş kardeşin iyiliğini ister bunlar ne istiyor Bunlar ne istiyor kin nefret hainlik Size yasama hakki tanımıyor Gel de bunlara kardeş de diyebilirsin Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz!
  • 6 Yıl Önce

ali

bu garo larin marolarin mecliste ne isi var.
  • 6 Yıl Önce

ali

Biz dosta dostuz ama soysuza katile kalleşe teröriste mermiyiz alninin ortasindan gireriz zerre acimayiz hdp li teröristlerede aynisini yapacagiz
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23