• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kıbrıs’ta bir 50 yıl daha kaybedemeyiz

Dağlık Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasına ilişkin olarak, “Başkalarının topraklarında kurulan saltanat ilelebet olmaz” diyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bölgede sağlanacak barışın herkesin yararına olacağını söyledi. Çavuşoğlu, Kıbrıs’ta yıllardır müzakere edilen ‘federal model’in soruna çözüm getirmeyeceğinin ortada olduğunu da belirterek, “Kaybedecek bir 50 yılımız daha yok” dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yayınlanırsa

Azerbaycan Ermenistan savaşında bizi taraf görüp biz de savaşa girmeyelim de. İran, Rusya, ABD, AB hatta Araplar bile karşımızda. Fırsat kolluyorlar. Vurdu mu hepsi birden vuracak.
  • 4 Yıl Önce

Hadi be.

Istikşafi görüşmeler. Kendimizi Avrupa'da tasavvur ediyoruz. Bu Türkçeyle mi Avrupalı olacağız? Türk olmayı, Türkçe konuşmayı bilmeyen bir iktidarımız var. Arabistan bile bizden daha Avrupalı oluyor.
  • 4 Yıl Önce

Ederiz bakan bey ederiz.

Sizin gibi iktidarimız oldukça daha nelere tahammül ederiz Allah bilir. Oruç tuttuğunuzla bayram etmiyorsunuz ki. Hangi devletle iyi ilişkiler içindesiniz? Hep kavga hep hakaret hep tehdit. Sayenizde Yunanla öyle kötü öyle nefretle dolu olduk ki 50 değil 150 yıl bu anlaşmazlık sürer gider. Kıbrıslı Rumlar, bizim iktidara güvenip Maraş'a gelir mi? Bir de aynı yerde barış ve güven içinde yaşamaktan bahsediyorsunuz.
  • 4 Yıl Önce

Hadi be.

Onurlu dik duruşunuz olsun ne var. Bakanlar, Cumurbaşkanlığı sözcüleri. Peşpeşe Yunan'a diyalog, görüşelim mesajları yolluyorsunuz. Ankara'daki Yunan diplomat ölümüne Ankara'da hastaneye gitmeyip covid19'dan lojmanında öldü. Bizim bakanlar NATO'dan, BM'den Yunanla görüşmemizi sağlayacak adımlar bekliyor.
  • 4 Yıl Önce

Cengiz

Kibris sorunu turkiye tarafindan cozumsuz hale getiriliyor.tarih de kibris diye mustakil bir devlet mi vardi,orasi osmanlinin bir vilayeti degil mi. Orada suni bir devlet kurmanin ne anlami var.ileridem.akinci gibi bir muptezelin cikip da adaya sonradan yerlesen rumlara iltihak ederse bu sefer yeniden mi harekat yapacagiz. Bu nasil bir mantikdir ki kendi topraklarimiz da kendi elimiz ile baska bir devlet kurma cabasindayiz. Kendi topragimiza pasaportile girelim,orada yasayan turkler osmanlinin anadoludan goturup yerlestirdigi turkler degil mi ,sanki onceden onlar oradaydi da biz sonradan gitmisiz gibi sacma sapan bir durum. 1974 de yapilan bu yanlis hala devam ediyor maalesef.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23