• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuran-ı Kerim'e hakaret eden Nazi'ye istifa çağrısı

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Türk Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri Kuran-ı Kerim'e hakaret eden aşırı sağcı Avusturya Özgürlük Partisi lideri Nobert Hofer'e istifa çağrısı yaptılar.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

kara

arastirsinlar kendi kizlariyla yatan tecavuz eden kisilerin 95% hiristiyan! hatirlayin adam kendi kizindan 9 cocuk yapmisti bu da avusturyada dindar bir hiritiyandi her pazar kiliseye giderdi, ya hiristiyan papazlarin tecavuzleri, biz savunma yaptigimiz surece ustumuze gelirler , ben bir sirpla milletin icinde tartisti 10 kiside vardi o an adam durduk yerde bak dedi burlar artik muslumanlarla dolmus islamin yanlis oldugunu hiristiyanlik yaninda bir hic dedi ( burlar dedigi yer avusturalia ve yuzme havuzunun kafeteryasindan bahsediyorum) adama dedim siz nerelisiniz dininiz dedi " ben avrupaliyim ve sirpim hiristiyanim" dedim burasi avrupa degil, o dedim grurduydugun hiristiyanlar bir yandan kiliseye gider bir yandan da kendi kizlarindan cocuk peydah ederler burda australiada biz muslumanlar katliam yapmadik siz yaptiniz, amerikada bir elinizde incil bir elinizde silah gariban yerlilerin kokunu kurutunuz siz burda ve diyer hiristiyanlarin isgal etigi yerden giderseniz vede ,o isgal etiginiz miletlere tazmitan oderseniz , bizde avrupdan gideriz bu diyer memleketlerdende o halk bize sizde gidin derse gideriz. adam bunu hic beklemiyordu mayolu birinden musluman oldugumuda bilmiyormus ozur diledi, ben onu rezil etigim halde orda bulunanlardan besi biz hiristiyaniz ama sen hak etin bu sozleri dediler adama banada butun hiristiyanlar bu adamin dusncesinde degil dediler, oysa onceden demediler neden boyle diyorsun nezaman aynayi tutum sonra konustular ... demeki dusmanin silahini kulanacaksin!bazen en iyi savunma saldiridir! simdi bazen denk geldikmi cok saygilibir sekilde bana "merhama bacim der".
  • 4 Yıl Önce

Yüksel

Nasılsa olecen.
  • 4 Yıl Önce

Nihal

Bizde Canan kaftancıoğlunu tüm hakaretlerine karşı istemiyoruz ama chp hdp sımsıkı yapışmış anormal derecede korumaya almışlar İmamoğlu Canan kaftancıoğluna haksızlık yapıyor diyor ve bu zat Türkiye siyasetine oynuyor büyük atıyor eşcinselleride evlendirmek için elinde geleni yapacakmış
  • 4 Yıl Önce

mehmet

Rabbimizin cehennemi boşuna yaratmış olması mümkün mü? asla....
  • 4 Yıl Önce

Putsavar

Türkiyede zillet putperestleri de ediyor. ulu önderleri zamaninda okumayi bile yasaklamisti bu millete.
  • 4 Yıl Önce

ali

kafirlerin ozgurluk, hukuk, demokrasi, insana ve inancina saygi anlayisi helak olan toplumlarinkiyle ayni!
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23