--°--:--
  • İMSAK--:--
  • GÜNEŞ--:--
  • ÖĞLE--:--
  • İKİNDİ--:--
  • AKŞAM--:--
  • YATSI--:--
  • --,--
  • --,--
  • --,--
Son Dakika
Köşe Yazısı

Ahirzaman Fitnesi FETÖ

Vehbi Kara
Vehbi Kara
4

Hadîsi Şerîflerde; büyük fitneler olacağından, kişi o fitnelerde kardeşinden ve babasından bile ayrılacağından ve işte fitne bitti, dendikçe, bitmeyeceğinden yine devam edeceğinden hatta içine girmedik ev kalmayacağından, bulaşmadık hiç bir Müslüman’ın da görülmeyeceğinden bahsedilmektedir. (Kütübü Sitte, Sünen-i İbn Mâce-Ramuz 3727)

Çeyrek asırdan fazla zamandan beri faaliyet gösteren Feto, Hadîs-i Şerifte bildirilen bu özelliklere uymaktadır. Sık sık makalelerimizde bunlara yer veriyoruz lakin yeri geldikçe bunları neşretmeye devam etmek gereklidir.

Bediüzzaman Said Nursi, yazmış olduğu eserlerinde asla değişiklik yapılmasını istememiştir. Kişi kendi fikrini yazabilir lakin bunu Bediüzzaman yazmış diyerek ortaya koymak çirkin bir davranıştır. İşte kendi el yazısıyla Risale-i Nur eserlerinde değişiklik yapılmasını istemediğini beyan ettiği halde FETÖ örgütü bu edepsizliği inadına devam ettirmektedir.

Bediüzzaman’ın eserlerini okuyan ve istifade eden insanlar buna tepki gösterdiği halde kulaklarını tıkayan bu dehşetli örgüt ve lideri Feto; yazılan ikaz mektuplarını ciddiye almamıştır. Hatta herkesin ne kadar şefkatli diyerek gıpta ettiği rahmetli Mustafa Sungur Abimizin “elleri, ayakları kırılsın” şeklindeki bedduasına ve hiddetlerine dahi muhatap olmuştur.

17-25 Aralık 2013 tarihlerinde, ilk darbe girişiminde bulunan bu FETÖ örgütü apaçık ihanet girişimi sayesinde yıllarca aldatılan insanın uyanmasına sebep olmuştur. Fakat büyüledikleri insanlardan bir kısmı geri adım atmamış hatta bu fitne cephesinde kaldıkları gibi baba, oğul, akraba, arkadaş ve kardeş tanımaz olmuşlardır.

Yıllardır lâik ve zalim diyerek kesinlikle reddettikleri partilere ve gruplara destek olmaya devam etmişler yetmedi İslâmi cemaat ve grupları hükümete karşı kışkırtmayı dahi denemişlerdir.

Hükümet eliyle basılan Risale-i Nurların, her zaman orijinal ve ilk haliyle sadeleştirmeden neşredilebilmesi için, konulan bandrol mecburiyetine dahi “Hükümet Risale-i Nur eserlerini yasakladı” fitnesi ile karşılamışlardır. Akılları sıra hükümet aleyhtarı taraftar toplayacaklarını zannetmişlerdir.

Bediüzzaman, Batılı ve Doğulu insanları tarif etmek için şöyle bir benzetme yapmıştır: “Yoğurt bozulunca, ayran gibi istifade edilir. Ancak çok değerli olan tereyağı bozulunca zehir olur” örneğini vermiş ve aynen bunun gibi çok değerli olan Müslüman’ın bozulmasıyla, anarşist olunacağını ve çok daha muzır hâle geleceğini bildirmiştir.

İşte gerçekten de FETÖ mensupları birkaç sene öncesine kadar, Bediüzzaman’ın talebelerine karşı son derece saygılıyken, günümüzde bu şahsiyetleri tahkir ve tezyif ederek, onlara çeşitli iftiralar ve çirkin yakıştırmalar yaparak, bu fitne tuzağını işletmeye devam etmektedirler.

15 Temmuz 2016 Darbe teşebbüsü FETÖ örgütünün bütün çirkin yüzünü ortaya çıkarmış ne derece dehşetli bir fitne içinde olduklarını Bütün alem-i cihana ispatlamıştır. Hala bu örgüte destek olup yapılan iğrenç ve kirli oyunları destekleyen var ise bu dünyada da sonsuz hayatta da rezil ve perişan olacaklardır. Aklı olan bu FETÖ büyüsünden kurtulup kendine zindan ettiği dünya hayatının rezilliklerinden ve sonsuz ahiret yolculuğunun perişanlığından kurtulur, vesselam…

Yorumlar

(4)

Yorum yazın

0/1000

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Ha...

31 Temmuz 2020 15:33

Sana mı soracağız.

Ali rıza

29 Temmuz 2020 22:43

Eski yazılarınızı , hangi kulvarda koştuğunuzu hatırlatmama gerek varmı ? siz kendinizi daha iyi bilirsiniz inkara gerek yok , neyi ispata çalışıyorsunuz , kimin kim olduğu zaten biliniyor ,

kibarcik

29 Temmuz 2020 18:13

hak yol ıslamın resulıkıbrıyanın yolundan saparsa ....

HACI

29 Temmuz 2020 12:33

Süleymancılarıda unutmayın. Bu milletin başına onlarda bela olacak. Yakında görürüz. Biran evvel tedbir alınmazsa bunlarda fetöden geri kalmaz

Vehbi Kara Diğer Yazıları

Hepsini Görüntüle