• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Erdoğan’ı yiyebildiniz mi? Katar Emiri… NATO taraf tutuyor!

16 Ağustos 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Hadi amaaa…

Amerika’nın Türkiye ekonomisine karşı gerçekleştirdiği bu terörist “dolar operasyonunun” Trump’ın marifeti olduğunu düşünecek kadar saf değilsiniz herhalde… Buna CHP’nin Ceyar’ı Muharrem İnce’ye stratejik akıl veren meçhul Amerikalı bile güler…

Bu da Erdoğan’a karşı diğer darbe teşebbüsleri gibi…

FETÖ silahıyla 15 Temmuz darbesini yapan derin Amerika’nın işi…

Gerçi Amerika’nın Türkiye’ye karşı yaptığı bu terörist dolar saldırısı, Amerikan emperyalizmine karşı dünyanın gözlerini açması bakımından çok önemliydi.

Amerika diktatöryası altında ezilen ülkeler, milyarlarca dolar harcayarak bir algı operasyonu yapsalar, ancak bu kadar etkili olabilirdi.

Zira Amerika’nın Türkiye’ye karşı gerçekleştirdiği bu terörist yaptırımlar sayesinde artık dünya gördü ki, Amerika’nın dostu, müttefiki falan yoktur… Amerika’nın tek dostu dolardır! Kendi çıkarlarıdır! Güç şehvetidir! 

Dünyadaki yeraltı kaynakları, petrol ve doğalgaz rezervlerini ele geçirmek uğruna değil PKK&PYD veya FETÖ ile gerekirse şeytanla dahi kol kola girebilir.

Bir varil petrol için Ortadoğu’nun altını üstüne getirdiği gibi… Kuzey Irak’ı, Suriye’yi karıştırdığı gibi… Ortadoğu ülkelerinde vahşi katliamlar yaptığı gibi… Mısır’da darbeci Sisi’yi destekleyerek Mursi’ye darbe yaptığı gibi… Çıkarları gerektirdiği için, ülkesini IMF tasmasından kurtaran Başkan Erdoğan’ı da devirip, Türkiye’yi diğer Ortadoğu ülkeleri gibi sömürgesi haline getirmek isteyebilir.

Nitekim istedi de…

7 Şubat MİT krizi neydi zannediyorsunuz?

17-25 Aralık neydi?

Soros destekli Gezi kalkışması hangi derin ellerin işiydi?

Kobani kalkışması hangi karanlık ellerin…

Ya çukur terörü?

FETÖ mankurtlarıyla 15 Temmuz’u planlayan Amerika’nın tabii ki… 

Sümüklü Feto dilencisi, efendilerinden emir almasa o boynu bükük haliyle darbeye teşebbüs edebilir miydi?

PKK, John Bass’tan emir almasa, tek HDP’linin burnu kanamadan peş peşe Diyarbakır, Suruç, Ankara Garı canlı bomba saldırılarını düzenleyebilir miydi?

Fuller’in Türkiye’de girmediği terör ini, beslemediği gazeteci, Erdoğan’a nişan almadığı bir muhalefet lideri, Erdoğan’a karşı provoke etmediği bir akademisyen, yazar, çizer kaldı mı ki? 

Türk medyasında, Türk siyasetinde kim varsa Fuller’in gözünde boş silahlar gibiydi… Yıllarca bu insanları, hastalıklı ve sinsi amaçları uğruna şarjörlerini doldurup, namlusunu Erdoğan’a ve etrafındaki üç beş inanmış insana çevirmedi mi?

E ne oldu peki?

Öldürmeyen 7 Şubat Mit krizi güçlendirdi.

Erdoğan’ı devirmeyi başaramayan 17-25 Aralık stratejisi ellerinde patladı!

Erdoğan’ı “yatakta basıp, şafakta asacakları”, “Kaddafi gibi linç ettirecekleri” Soros finansörlüğündeki Gezi Kalkışması ve diğerleri…

En son bu terörist dolar saldırısı da akamete uğradı!

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, ziyaret kapsamında çalışma yemeğinde bir araya geldi. 

Bence ilk iş… Beyaz Saray’da, CIA’de, FBI’da ne kadar Türkiye stratejisi konusunda kafa patlatan akıl varsa maaşları kesilmeli…

Stratejilerinin alayı fos çıktı çünkü…

NATO TARAF TUTUYOR!

Hakikaten şu NATO neden lağv edilmiyor?

Eğer Amerika’nın PKK&PYD terör örgütüne beş bin TIR silah vermesini tribünlerden seyrediyorsa… Amerika’nın, müttefiki olan Türk ekonomisinin Aşil Tendonu’na dolarla nişan alması karşısında üç maymunu oynuyorsa…

ABD’nin dolar operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada “ne şiş yansın ne kebap” stratejisi güdüyorsa…

Yani müttefikinin ekonomisine terörist bir dolar operasyonu düzenleyen Amerika’yı frenlemeye dahi gücü yetmiyorsa NATO ne işe yarar? 

E madem fonksiyonunu yitirmiş…

Madem herhangi bir yaptırım gücü yok…

O halde akla iki şey geliyor!

Ya NATO Amerika’dan yana “tarafını seçmiş” ya da işlevini tamamen yitirmiş…

Şayet NATO Amerika’dan yana taraf olarak tarafsızlığını kaybettiyse, NATO üyesi ülkeler için kötü haber demektir. Zira Amerika acıktıkça diğer müttefikler de sırasıyla ABD’nin terörist dolar operasyonlarının hedefi olabilir. 

Yok taraf değilse de bu kez NATO fonksiyonunu tamamen yitirmiş demektir. Yani NATO bir an önce kendini lağv etmelidir.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23