• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Devlet Bahçeli'nin af istediği “Kader mahkumları” şer ittifakın af istediği FETÖ/PKK teröristlerinden daha mı kötü?

30 Haziran 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Devlet Bahçeli, HDP’li Ahmet Türk hakkında,”74 yaşındaki Ahmet Türk, rahatsızlığı nedeniyle insani boyut gözönünde bulundurularak tedavisine fırsat verecek şekilde tutuksuz yargılanmalı” dediğinde bu kadar kıyamet kopmamıştı! (*)

Lakin aynı Devlet Bahçeli, “hapishanelerdeki kader mahkûmları” için “af” istediğinde yer yerinden oynadı! 

Mesela Kemal Kılıçdaroğlu, Adana mitinginde darbeci FETÖ tutuklularının isimlerini sayarak yoklama aldı. Tutuklu FETÖ askerlerini kastederek “O askerlerin hesabını soracağız” dedi. Lakin, Bahçeli’nin “af” talebindeki gibi bir infial yaratmadı.

FETÖ darbecileri Millet Meclisini bombalamadı mı?

Milletin başına bombalar yağdırmadı mı?

Bu milletin lideri Başkan Erdoğan’ı öldürmeye kalkışmadı mı?

CHP’li Muharrem İnce, İP’li Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve içimizdeki “endemik Erdoğan muhaliflerinin” alayı Selahattin Demirtaş’ın serbest kalması için neredeyse amuda kalktı ama –bir, iki itirazı saymazsak-, Bahçeli’nin “af” talebindeki kadar bir tepki uyandırmadı. 

Selahattin Demirtaş, devlete PKK sopası sallamadı mı?

PKK’lı Karayılan’ın inine gitmedi mi?

Dağdan emir almadı mı?

“PKK terör örgütü değildir bir halk hareketidir” demedi mi?

Milleti sokağa dökmedi mi?

Kobani Kalkışması da bir darbe teşebbüsü değil miydi?

Elli üç kişinin ölümüne neden olmadı mı?

Sur’daki çukurları kazdırarak devlete racon kesmedi mi?

“Önder Apo’nun heykelini dikecez, heykelini” demedi mi?

Vekilleri “PKK sizi tükürüğüyle boğar” demedi mi?

Başkan Erdoğan muhaliflerinin “Reisçiii” diye yuhaladığı pek çok yumuşakça da dahil, KHK’larla işinden olan FETÖ’cüler için merhamet dilendi, yalvardı. Eeeee? Yine alayı üç maymunu oynadı. Hatta bu fikre o kadar destek çıktılar ki Sümüklü Feto’nun emriyle atanan Dicle Üniversitesi Rektörü ve azılı yandaşları bile tahliye edildi. Yetmedi beni Sözcü ve Cumhuriyet’ten hedef gösterecek kadar şımardılar. Kimsenin umurunda bile olmadı.

Haaaaa… Az daha unutuyordum… Gezi Kalkışmasında ortalığı ateşe veren ve Başkan Erdoğan’a binbir türlü hakaret ve tehditle saldıran Vandallar, Abdullah Gül tarafından bir bir tahliye edildi. Kimse oralı olmadı! Yani Devlet Bahçeli’yi topa tuttukları kadar demek istiyorum…

Asıl mesele ne anladınız mı şimdi? Vatana ihanet etmek veya etmemek…

FETÖ’cüler Diyarbakır’da PKK ile iş birliği yaparak vatana ihanet etmedi mi?

FETÖ/PKK, Güneydoğu’daki uyuşturucu trafiğini kontrol etmedi mi?

FETÖ/PKK defalarca Başkan Erdoğan’ı öldürmeye teşebbüs etmedi mi?

FETÖ/PKK’nın ve siyasi destekçilerinin amacı Başkan Erdoğan’ı yok etmek değil mi?

Şimdi düşünüyorum da… Devlet Bahçeli’nin ‘kader mahkumları’ dediği insanlar, Selahattin Demirtaş gibi terörist mi? “Kader mahkumları’, FETÖ’nün “el öpücü” kriptolarından daha mı tehlikeli?

2012’den beri FETÖ mankurtları tarafından acımasızca linç edildim. Binbir türlü FETÖ operasyonuna uğradım. Evime haciz konuldu. Gözaltına alındım. Tehditlerin bini bir paraydı. Kimse bana devlet koruması falan sağlamadı.

HDPPKK’yı deşifre eden yazılar yazdım. Sezgin’ciğin katil ve terörist abisi Vildan’cık, beni açıktan tehdit etti. Kesinlikle devlet korumasına alınmadım.

Meral Akşener’in kuduzları tarafından her türlü tehdit edildim. Temel Karamollaoğlu beni Millî Gazete’nin manşetinden hedef gösterdi. Ailecek başımıza gelmeyen kalmadı. Yine de kimse koruma falan sağlamadı.

Neymiş? 

Yaşamak için, sahip çıkılması için gibine kadar muhalif olmak lazımmış! Solcu, DHKP-C’li, FETÖ’cü, PKK’cı falan olmak lazımmış… 

Yoksa ha benim gibi içeri girersiniz, sap gibi mahkeme salonlarında hesap verirsiniz, gözaltına alınırsınız, hedef gösterilirsiniz, çoluk çocuğunuza zarar verilir ve kimsenin ruhu duymaz!

*Kaynak Yeniçağ: Bahçeli: Ahmet Türk tutuksuz yargılanmalı.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23