• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Bülent Arınç’ın hesabından yapılan +18 şantaj!

31 Mart 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Biliyorum…

Şimdi bana “Yahu sana ne? 

Adam sana demediğini bırakmadı! Yaşına başına bakmadan kompozisyon yazıp “Mehtap Yılmaz FETÖ’cüüüü” diye iftira attı! 

Seni ezdi, üzdü…

E madem öyle…

Derdin ne kardeşim?

Bırak ne hali varsa görsün! Ettiğini bulsun!” diyeceksiniz…

Lakin Elhamdülillah, benim vicdanım onun cüppesinden büyük!

Şayet Allah bu yerde yazmayı nasip etti ise ve hakkı söylemez, haksızlığa seyirci kalırsam bu vicdan azabı benim yakamdan düşmez! 

Zira…

Milli meseleler söz konusu olduğunda şahsi düşünmek dava insanına yakışmaz! Yedi düvele karşı mücadele verdiğimiz şu günlerde şahsi zaaflarıyla hareket eden insanlar, sefil benciller olmaktan kurtulamaz!

Bakın! 

Eğer bu ülkede CHP lideri Baykal, “uygunsuz kaset yoluyla” istifaya mecbur edilip, yerine proje KK getirildi ise…

Eğer bu ülkede MHP’nin kurmayları “uygunsuz şantaj, montaj kasetleriyle” istifaya mecbur edilip, MHP’deki şeytan üçgeni (Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Oğan) partiyi parçalamaya teşebbüs etti ise…

Eğer bu ülkenin kılcallarına sızmış olan CIA tasmalı FETÖ beslemeleri TSK’da pek çok rütbeli askere bu yolla şantaj yaparak derkenar edip, üniformalı FETÖ mankurtlarının ayağına yer yaptı ise…

Eğer bu ülkede bazı şahsiyetler, bu tür şantaj kasetleri yüzünden uzaktan kumandalı siyasi figürler haline getirildi ise…

Bu öyle sıradan bir sosyal medya kazası veya tırışkadan bir hackleme olarak kabul edilemez!

Biz bu tür şantaj-montaj meselelerine “ortak bir milli bilinç” oluşturmadığımız sürece, “Üst aklın” yoluna çıkan daha pek çok kişi, Ergenekon sürecinde kafasına sıkan rütbeli askerlerin akıbetine uğrar!

Daha çok vatanperver insanlar kökünden sökülüp, yerini “üst aklın beslemeleri” alır!

Üst aklın “emir komuta” zincirinden “ayrılmak isteyen” her siyasetçiye bu yolla “ayar” verilir… Üst aklın proje malzemesi olmayı reddeden her tanınmış kişilik, bu kurtlar sofrasında ordövr olur…  Üst aklın ayakkabısında taş olan her ünlü, ahir ömründe laubali sosyal medya sapıklarının ağzında sakız olur…

Bu yüzden bu oltayı yutan her siyasi veya tanınmış kişiye önerim, şantaj-montaj endişesiyle “her gün öleceğine”, bu akla karşı ölümüne direnmeleridir.

Siyasi görüş, din, dil, ırk, ayırımı yapılmaksızın herkesin sıkılı bir yumruk gibi bu tür hadiselerde “ortak bir milli bilinçle” hareket etmesi, üst aklın tuzaklarını başlarına geçirmesi gerekir!

Geçici bir reyting uğruna insanları “şantaj” denen “vahşi kontrol yöntemi” ile kontrol etmeye çalışan üst aklın Sosyal Medya arenasında “kurban olarak” sunmak apaçık bir sapıklıktır! Sapıklığın ise mazereti yoktur.

Şu meşhur Sarı Öküz hikayesindeki gibi… Alkış tutanlar ve onay verenler kadar, bu haksızlık karşısında susanlar da suç ortaklarıdır!

Kadınları çekiştirmek söz konusu olduğu vakit birbiriyle yarışan tribündeki muhafazakâr kalem erbabı şayet “adam gibi tavır koymaları gereken” böyle bir meselede susar ise bunu sık sık yüzlerine vurmayı taahhüt ediyorum! En az başörtülü kadınları çekiştirdikleri yazılarındaki kadar cesaret göstererek, “bu ülkede Füller usulü adam yiyemezsiniz ulaaan!” demelerini bekliyorum zira! 

Yoksa bu cürmünüzü o kadar yüzünüze vururum ki, alayınız için fena olur…

*

Bülent Arınç, IP’den iz sürecek, hukuki yollarla mücadele edecekmiş!

Bence ipin ucu okyanus ötesine kadar gidecek… Zira bu salak bir hackleme vakası değil!

Neden mübarek üç aylarda? 

Şayet üç aylarda buna susulursa, Vahşi Batı Ramazan’da arenada can çekiştirecek başka kurbanlarla gelecektir!

Müteyakkız olun! Üst aklın projelerine eğilmeyin, dik durun!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23