• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Abdullah Gül, Akın İpek’in oteli ne iş?

10 Ağustos 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanlığı makamı bu, şakası yok…

Eğer Cumhurbaşkanlığı yetkilerini, liderimiz Erdoğan’a Soros sponsorluğunda darbeye kalkışan, Gezi Vandallarını serbest bırakmak için kullanıp da yıllardır içeride suçsuz yere yatan 28 Şubat mağdurları için, masum olduğu halde hapislerde çürütülen Sivas mağdurları için kılını kıpırdatmamışsan millet sana bunun hesabını sorar Abdullah Gül!

Eğer Cumhurbaşkanlığı makamında iken, devletin kozmik bilgilerini İngiltere’ye satan İngiliz casusu Akın İpek’le yat sefası yapmış isen, ailecek otelinde tatil yapmış isen millet sana bunun hesabını sorar…

Eğer Cumhurbaşkanlığı makamında iken, bu milletin lideri Erdoğan için “sonu Kaddafi gibi olacak” diyenlere, “yatakta basıp şafakta asacağız” diyenlere kol kanat gerdi isen millet sana bunun hesabını sorar…

Eğer Başkanlık seçimleri öncesinde, siyasi çizgini “Demirtaş’a özgürlük”, “IMF’li günlere döneceğiz” diyen avarellerle eşitlediysen, millet sana “bu hal neyin nesi” diye sorar…

Reis, bu milletin seçilmiş Cumhurbaşkanı iken, ona destek vermen gereken her milli meselede, Cuma namazı çıkışlarında onu rencide edecek, üst aklı memnun edecek açıklamalar yapıp da muhalefet bayrağı çekti isen… Reis’in Başkanlık Sistemi’ne karşı muhalefet bayrağı çekip de “Ay aslında siyaseti düşünmüyordum da bu ülkeyi Erdoğan’dan kurtarmak için ısrar ettiler, aday olabilirim” mealinde çıkışlar yaptıysan, kapalı kapılar ardındaki büronda onunla bununla pişpirik oynadıysan… Erdoğan’ı siyasetten silme hesapları yaptıysan… Millet de hazır Doktorun Caner kendi canını kurtarmak için seni satmışken, sana “bu konuda da açıklama yapsana” diye sorar!

Eğer Cumhurbaşkanı iken doktorun olan Sedat Caner, ByLock’la senin Cumhurbaşkanlığın döneminde Çankaya’da tanıştı ise, en küçük FETÖ iştigali yüzünden mahkemelerde yargılanan millet sana bunun hesabını sorar!

Haksızsam, haksızsın de… Öyle alınmaca gücenmece yok… Beni Arınç’la çekiştirmene hiiiç mi hiç lüzum yok! Ergen tripleriyle Arınç’ı doldurup doldurup saatli bomba gibi ekranlara fırlatmana hiç gerek yok!

Medeni insanlarız şunun şurasında… 

Gidersin Cuma’yaaa, durursun kameraların karşısındaaa, Sedat Caner kimdir, neyin nesidir? Akın İpek’le yat sefası yaptığın doğru mudur değil midir? 

Lobi Barda “Alkolsüz içkiler tükettiğiniz” meselesi nedir? 

Koskoca Cumhurbaşkanı iken başka otel mi bulamadın da ille de İngiliz casusu Akın İpek’le tatil yapmayı tercih ettin? 

O demirbaş gülümsemenle, köşesiz cümlelerinle izah edersin! Biz de gerekirse “yanlış yaptık abi… Hep bu şerefsiz FETÖ’cü Caner yüzünden” der, hakkını yediğimizi kabul ederiz.

Ama öyle kaçak güreşmek yassak! Beni liderime çekiştirmek zinhar yasssak! Kirvenle, ahpaplarınla beni itibarsızlaştırmaya çalışmak yassssssak! Cüppeli Arınç gibi dişlerini gıcırdatarak isim vermeden beni tehdit etmek, gıybetimi etmek yasssssak!

Eğriye eğriii, doğruya doğru! Net olun, canımı yiyin! Arkadan iş çevirmeyin, kılıç çekin… Kaçak güreşmeyin, topunuz gelin… Elhamdulillah “feseyekfikehumullah” diyerek mücadele eden biriyim. Kimseden korkum çekincem yok. 

Yani… Öyle cadaloz mahalle teyzeleri gibi gibi dipten dipten laf sokmak bir erkeğe yakışmaz!

Sizin gibi, yaşını başını almış tekaüt siyasetçilerden istediğim son şey bu! Dürüst olun, çıkın ve millete cevap verin!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23