• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

Ulusalcı FETÖ ve kriptonun zirvesi!

23 Nisan 2018
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Kaseti sarıp sarıp aynı şarkıyı dinlerseniz bir süre sonra şarkının anlamı kalmaz! FETÖ kasedini başa sarmak ve “fabrika ayarlarından” bahsetmek ileri dönük adımlara sekte vurur. Fetullah Gülen “dershane” mevzuunda zaten orijinal ayarlarına dönmüştü. Onun ayarı Amerika’da yapıldı. İslam’la ilgisi olmayan FETÖ’nün döneceği tek özü vardır, o da ihanetinin cezasıdır! 

Haşhaşiler FETÖ ile yeniden tarih sahnesine çıktılar. Güçlü olursanız FETÖ tipi örgütler harekete geçemez. Zayıflarsanız başka FETÖ’leri anında damarlarınızda bulursunuz. Rehavete kapılmadan tarih yazmak zorundayız ve dünyanın tarihini yeniden biz yazacağız!

Ulusalcılar’ın içine hiç sızıntı olmadı mı? Bu kişiler “Biz namaz bile kılmıyoruz, nasıl FETÖ’cü oluruz” diyerek algı yönetiminin dibine vurmuştu. Sanki FETÖ’cü olmanın şartı namaz kılmakmış gibi! Her tür ahlaksızlığı yapan, albümlerden karı seçen, galerilerden koca seçen, aç deyince başını açan, ört deyince örten, öldür deyince öldüren nice alçak örgüt teröristi gördük!

Ulusalcı grup en son bir eylem yaparak “Cumhurbaşkanı adayı gösterilmek için 100 bin oy e-devlet üzerinden toplansın” kampanyası yaptı. Ulusalcılar niçin bu alana göz dikti, neye ve kimlere güveniyorlar? E-devlet kimlerin elindedir? Bunca tapu kaydı, nüfus kütüğü ve miras kaydı bilgileri kimlerin elindedir? Ulusalcılar neden “e-devlet” sistemine güvenmektedir?

Yeni süreçte esas kriptolar bu işten kurtulduğunu zannedenlerden çıkacak! Kimden ve hangi gruptan çıkarsa çıksın bu iş bitirilecektir.

Fetö ile mücadelenin sona “yaklaşabilmesi” için Gülen’in etkisiz hale getirilmesi, yurtdışı kaynaklarının Türkiye ve İslam algısından arındırılması, FETÖ’ye kaptırılan Türkiye diasporasının yeniden milli irade güdümüne alınması gerekir ve alınacaktır da!

“TÜRKİYE’NİN 1. BAŞKANI OLARAK

RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

Allah izin verirse yeni dönemin ilk cumhurbaşkanı milletin teveccühü ile Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Milletçe hiçbir şeye baştan başlamıyoruz, kaldığımız yerden devam ediyoruz. 

Yiğit düştüğü yerden kalkar! 

Kendisi Türkiye’nin en büyük devrimcilerinden biri olarak bu makama fazlasıyla layıktır. 

Net! 

Batılı feodal derebeyleri ve diplomat kılıklı şarlatanların dönemi tamamıyla kapanacak ve milletin devri yine, yeni, yeniden başlayacak!

Burada dikkat edilmesi gereken milletvekili adaylarıdır. Daha önce seçmenler beğenmedikleri bazı vekillere sırf “Erdoğan’ın hatırına, Erdoğan lider olsun” diye gönülsüz dahi olsa oy veriyorlardı. 

Bu kez Erdoğan’a ayrı, vekillere ayrı oy verilecek.

SON SÖZ: 

İyi ki ahiret var! 

Hesap günü herkes susacak; ellerimiz, dillerimiz, ayaklarımız, gözlerimiz konuşacak! Kimse hiçbir şeyi inkâr edemeyecek! 

Kriptonun kriptosu deşifre olacak! 

Ahirete varmadan önce yaşadığımız bu hayatın imtihanını Allah’ın izniyle aşabilmek duasıyla!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23