• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hacı Yakışıklı
Hacı Yakışıklı
TÜM YAZILARI

NATO’nun yıldızı gerçekten Türkiye miydi?

16 Temmuz 2018
A


Hacı Yakışıklı İletişim: [email protected]

Şimdi diyeceksiniz ki “Efendim o uçaklara biniyor, uçağın kapısından makam araçlarına biniyor, bir sürü yardımcısı var” falan falan..!

Bu imkânlar Ahmet Necdet Sezer’de, Süleyman Demirel’de, Kenan Evren’de yok muydu?

Başkan Erdoğan uçağa binerken onlar muhtarın kayığına mı biniyordu? Gerçi o söz “imamın kayığı” olacak ama Ahmet Necdet Sezer pek de “imam” sevmezdi, o sebeple “muhtar” dedim. Millet de Sezer’den bir şey anlamadı ve onu sevemedi ya o ayrı mesele; neyse devam edelim..!

Erdoğan’ın yardımcıları var da onlar boynu bükükler miydi?

Siz övseniz de sussanız da başarı kendini gösterir! Türkiye’nin talihinin hangi yollardan geçtiğini ancak “görmek isteyen gözler” takip edebiliyor.

TBMM’de yemin törenini izledik. Ardından Külliye’ye geçtik ve 16 Bakan’ın tek tek açıklandığı basın toplantısına katıldık. Eve döndüğümüzde gece yarısını çoktan geçmişti! Birçokları doğal olarak eve döndü ama Başkan görüşmelerini sürdürdü.

Sabah 9’da Azerbaycan ve ardından Kıbrıs’a geçtik. Gece yarısı Ankara’ya dönüş ve ertesi sabah 9’da Belçika programı için Ankara’dan tekrar hareket!

Türkiye’nin nasıl bir vizyona ulaştığını görmek lazım! 2023 hedeflerine nasıl koşulduğunu görmek lazım!

Peki, Başkan Erdoğan NATO Karargâhı’nda neler yaptı?

Şimdilik dünyanın konjonktürel olarak birinci sırasında yer alan Amerika’nın Başkanı Trump “en özel” görüşmesini Erdoğan’la yaptı. Çipras “tutuklu Yunan askerleri” için fazla ileri gidemedi, alacağı cevabı biliyordu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron “Erdoğan bir de benimle konuşsa” der gibi pozlar verdi. Bunlar sadece birkaç örnek! Avrupa’nın Türkiye’ye “olmazsa olmaz” gözüyle baktığını, son dönem “agresif politik yöntemin” işe yaradığını gördük.

29 NATO ülkesi içinde verdiği sözleri tutan 4-5 ülkeden birisi Türkiye!

İlgi odağı Türkiye’nin Başkanı Erdoğan!

Evet, Türkiye NATO’nun yıldızıydı!

Allah nasip ederse dünyanın da bir numaralı yıldızı ve mazlumları aydınlatan güneşi olacaktır! 

YENİ KABİNE TEKRAR DEĞİŞİR Mİ?

Bunu soranlar var ve bu çok erken bir soru! Daha kabine tam olarak icraata başlamadan erken neticelere varmak önyargının kalesini yükseltmekten başka işe yaramaz!

Halkın lideri Başkan Recep Tayyip Erdoğan sıkı bir kabine oluşturdu.

Şu anda kabinede halkın tanımadığı isimler var ve bu sebeple herkes icraatları merak ediyor. Merak edecek bir şey yok, zira kabineyi de ofisleri de “Başkan” yönetecek!

Burada esas unsur Başkan Erdoğan’ın seçtiği isimlerin verilecek görevi nasıl yapacağında!

Sistem kendini kurmak üzere! Yeni sistemde şayet performans düşüklüğü olursa herhangi bir siyasi denkleme gerek kalmaksızın kabine tekrar değişebilir.

SORUN ODTÜ REKTÖRÜ’NDE Mİ?

Sayın rektörden bir açıklama bekliyoruz. Yeter artık beyefendi! Sen rektörsen şu ODTÜ’yü doğru düzgün yönet, yok yönetemiyorsan söyle de birileri yardımcı olsun! Üç-dört tane kendini bilmezin mezesi haline getirdiniz üniversitenin imajını! Sanki ODTÜ siyasi bir kuruluş da biz de ona muhalefet eden bir milletmişiz gibi bir hal çıktı ortaya! Yeter artık, lütfen! Özgürlük insanları aşağılamaksa biz bu özgürlüğü de çok iyi kullanmasını biliriz!

“ZİNA ETMEK 100 BİN TL, 

CEZASI 589 BİN 426 TL”

Şevval Sam bayanının oynadığı Yasak Elma isimli dizi rezilliğine işlem yapıldı. Şevval bayanı dizide bir genç kızla diyalogunda “Kocam sana asılıyor mu? Kocamı tanıyorum çapkındır. Kocamı baştan çıkar, sizi zina ederken otelde yakalayayım. Böylece ondan boşanayım. Sana da bunun karşılığında 100 bin TL vereceğim” diyordu!

Bunun üzerine RTÜK yayıncı kuruluşa 589 bin 426 TL idari para cezası verdi. Bu miktar yayıncı kuruluşun gelirinin % 2’sine tekabül ediyor, yani sembolik bir ceza! Esas cezayı bu dizileri izlemeyerek ve tepki göstererek bizler vermeliyiz.

Değerlerimizi aşağıladıkları yeter! Bu dizilerin hangi kanalda yayınlandığının önemi yok, bazen siyasi anlamda “bize yakın” dediğimiz kanallar da böyle işler yapıyorlar; ama bilinsin ki yanlış olan iş her yerde yanlıştır!

Benim tavsiyem: Ahlaksız dizileri izleme, insanları uyararak izletme!

 

 

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23