• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf Kaplan o rezalete sert çıktı! 'Yazıklar olsun, bu ülkenin sahibi yok mu?'

Yeniakit Publisher
2019-11-13 13:46:00 -

10 Kasım gösterilerinde kayda geçen görüntülerde çocukların Mustafa Kemal posteri önünde secde ettirilmesine yazar Yusuf Kaplan çok sert tepki gösterdi.

Yazar Yusuf Kaplan, bir okulun 10 Kasım gösterilerinde çekilen görüntülere sert çıktı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yusuf Kaplan, rezalaet görüntülere ilişkin "Sapıttılar. Akıllara ziyan bir sahne! Bu ülkenin sahibi yok mu? Bu ülkenin masum çocuklarına gavur bile yapamazdı bunu! Yazıklar olsun" dedi.

Yaşananların patolajik bir vaka olduğunu belirten Kaplan, "Paganizmin başlangıcı bu! Bu kafayla gidersek, daha ne #paganizm biçimleri dayatacaklar çocuklarımıza tasmalı çekirgeler! Bir de #diyanetkapatılsın diye etiket açıyorlar! Gerçekten patolojik vak'a bunlar! Nasıl bir şımarıklıktır bu" ifadeleriniğ kullandı.

Ne olmuştu?

10 Kasım gösterilerinde küçücük çocuklar Mustafa Kemal'in posteri önünde secde ettirilmişti. Skandal görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekerken bu rezalete imza atan yetkililer hakkında işlem başlatılması yönünde çağrı yapıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Anadolu ve istanbul sokaklarini kasitli ve maksatli karistirmak icin milletin degerleri uzerinden provakasyon yapiyorlar.Yusuf Kaplan gibi eli kalem tutan akademik çevreler bunlari teshir edip yazmalilar.

Hikmet

İstediğinizi yapın,Allah enbüyüktür.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23