• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanlardan Erdoğan'a Hücum, İmamoğlu'na destek yağdı

Yeniakit Publisher
2019-05-09 16:25:00 -
Yunanlardan Erdoğan'a Hücum, İmamoğlu'na destek yağdı

İstanbul’da seçimlerin yenilenmesi yönünde karar verildikten sonra, Türkiye düşmanları harekete geçti. Tarihten günümüze kadar sürekli Türkiye ile çekişmiş Yunanistan gibi ülkelerin, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde destekledikleri adaylar, adeta Türk seçmenine ders verecek nitelikte!..

 yeniakit.com.tr  YSK’nın İstanbul’da seçim yenilenmesi kararı sonrası her şeyi Türkiye’yi kötülemek ve Başkan Erdoğan’a hücum etmek için kullanan Yunan kafası da seri paylaşımlarla taarruza kalktı. Bu arada bir yanda Ekrem İmamoğlu’na aşkla destek verirken diğer yanda Türkiye’ye Kıbrıs açıklarında doğal gaz aramasından ötürü şiddetle tepki verdikleri görülüyor.

Türk-İslam düşmanı Yunan ve Mısırlıdan İmamoğlu şişirmesi, Türkiye karalaması

Yunan kurum East Mediterranean Monitor, YSK kararı sonrası sosyal medya hesabından bir yığın paylaşımlarla Türkiye karalaması ve İmamoğlu parlatmasında bulundu.

#HerŞeyÇokGüzelOlacak hashtagına yüklenen hesap, Ekrem İmamoğlu’nun da üst üste açıklama ve konuşmalarını paylaştı. Yunan ve İsraillileri pek sevip destek paylaşımları yaptığı görülen Barbaros Şansal’la da irtibatlı olup, Şansal’ın İmamoğlu destekleyen mesajlarına da paylaşımlarında yer verdikleri görüldü.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Türkiye ve Ehl-i Sünnet itikadına düşmanlığıyla bilinen, BBC tarafından desteklenen, sosyal medya hesabını aşırı yoğun biçimde Erdoğan aleyhine paylaşımlar yapmakla geçiren, Afrin operasyonunu “çirkin işgal” olarak yazan ve terör uzantılarını da savunup daha saymakla bitmez rezalete imza atan Mısırlı sözde gazeteci Nervana Mahmoud da mutadı üzere Erdoğan düşmanlığı ve karşısındaki her kim ise onu desteklemeyi sürdürdü.

Mahmoud, Ekrem İmamoğlu’nu “cesur” bir adam olarak takdir ettiğini belirtip, “korkak psikozlu kültün onu asla yenemeyeceğini” ifade etti. Mısırlı’nın bu ifadeleri Yunan kurum tarafından da paylaşıldı.

Ayrıca karardan ötürü Yunan tarafından, “Türkiye’nin demokrasiden çok uzak ve otoriter bir yer olduğu” mealinde paylaşımlara da yer verdi. Tüm bunları yaparken mezburların, ne seçimlerde ortaya çıkan sayısız vesika ile sabit usulsüzlük ve hırsızlığa, ne de Ankara dahil olmak üzere birçok yeri kaybetmiş olduğuna hiç temas etmemeleri dikkat çekti. “Kendi başkentini bile sandıkta kaybedebilen bir diktatör” portresi sunmak gibi fevkalade fikirsiz, izansız, kepaze bir yaklaşımın bahse konu kimselerce yapılması, şiddetli Türk-İslam düşmanlıklarından ötürü pek şaşırtıcı bulunmadı.

Yunan bu arada, “demokrasiye tecavüzün Türk toplumunda ciddi sonuçları olacağını” yazmak küstahlığında da bulundu.

Yunan kurum ile CHP arası his ve zihniyet ortaklığı.. Kaftancıoğlu’nu “kahraman” ilan ettiler

East Med Monitor, sadece İmamoğlu’na destekle kalmayıp Canan Kaftancıoğlu’nu “kahraman” olarak sunan Al-Monitor’deki Pınar Tremblay imzalı röportajı da paylaştı. Bu suretle Türk düşmanlığını, Türkiye’ye karşı faaliyet gösteren teröristlere yakınlığını ve Türkiye menfaatine olan hemen her şeye de karşıtlığını bi’d-defaat ortaya koyan Yunan'ın CHP ile yakın duygu ve anlayışları paylaştığı da -bir kez daha- temaşa edildi.

Röportajı yapan Pınar Tremblay da çirkin anlayış ve paylaşımlarıyla biliniyor. Bir örnek vermek gerekirse; 19 Haziran 2016’da retweet ettiği bir paylaşımda şu ifadeler geçmekteydi: “Ramazan’da sokakta sigara su içilsin istemiyorlar,canlari ceker diye.Ramazan’da gayleri de yurutmuyorlar, umarim canlari ceker diye degildir.

Erdoğan düşmanı, İmamoğlu dostu yunan: “Türkiye korsan devlet! Sıfır tolerans gösterin!”

Bu arada Kıbrıslı bir CEO olan Marios Karatzias da, tıpkı mezkur kurum gibi Türkiye aleyhine yoğun paylaşımlarına devam ediyor. Karatzias, Türkiye’nin doğal gaz arama faaliyetinden ötürü “Modern Korsan devlet olarak muamele edilip sıfır tolerans gösterilmesi gerektiğini” ifade etti. Ayrıca AB’den de Türkiye’ye “haşin yaptırımlar” istedi.

East Mediterranean Monitor de İmamoğlu’na destek paylaşımlarının yanı sıra pek çok twitini bu konuya ayırmış gözüküyor.

Bunlardan bir tanesi de Amerikalı New Jersey senatörü Bob Menendez’e ait. Menendez, Türkiye’yi “kuvvetle kınadığını” bildirdikten sonra “Türkiye’nin Akdeniz’deki illegal faaliyetleri yeter” mesajı paylaşmıştı.

Amerikalı-Yunan-Türkiye düşmanı Mısırlı-CHP’li ve sairlerinin bir kez daha aynı noktada buluşarak her tür kabahatten kendilerini aklayıp adeta âlemdeki tüm fesat ve kâinattaki bütün suç ile seyyiatı Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile destekçileri üzerine yüklemeleri de dikkat çekti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23