• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten depremlerin ardından acil toplantı kararı

Yeniakit Publisher
Yücel Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten depremlerin ardından acil toplantı kararı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, turizm adası Santorini açıklarında arka arkaya yaşanan depremlerin ardından acil toplantı kararı aldı.

Yunanistan’ın turizm adası Santorini’de arka arkaya yaşanan depremler hükümeti alarma geçirdi. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Santorini açıklarında arka arkaya yaşanan depremlerin ardından acil toplantı kararı aldı. Yunan hükümeti, gerekli önlemleri belirlemek üzere bir araya geldi. Toplantıya Yunanistan İklim Krizi Değişikliği ve Sivil Koruma Bakanı Vassilis Kikilias, Yunanistan Genelkurmay Başkanı General Dimitris Houpis ve Deprem Planlama ve Koruma Örgütü'nden (OASP) profesörler Efthymios Lekkas ve Kostas Papazachos'un da aralarında bulunduğu bir ekip katıldı.

 

Okullar tatil edilmişti

Yunanistan Sivil Savunma Bakanlığı, sarsıntıların volkanik faaliyetle bağlantılı olmadığını açıklamıştı. Santorini açıklarında son 48 saat içinde 200'den fazla depremin meydana gelmesinin ardından Santorini ve Amorgos'taki okullarda yarın eğitime ara verilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Müco

Bizde seçime hazırlık toplantıları yapılıyor ya ne gereği var deprem toplantısına ölen ölür kalan sağlar bizimdir

HİZİPSAVAR

bnede merak ettim ne yapacaksınız eski t.c. devletleri gibi bolu dağındaki fay hattına beton mu dökeceksiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23