• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yola çıkan köpeğe çarpmamak isterken...

Yeniakit Publisher
2017-01-23 08:48:00 -
Yola çıkan köpeğe çarpmamak isterken...

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırdığı kamyonet bariyerlere çarptı.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırdığı kamyonet bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, kamyonetin çarptığı köpek de telef oldu.

Kaza Osmancık İlçesi'nde Samsun- İstanbul D-100 Karayolu Çayırköyü mevkisinde meydana geldi.

Samsun'dan İstanbul yönüne giden 25 yaşındaki Serhat Hayta yönetimindeki 19 HR 750 plakalı kamyonetin önüne aniden köpek çıktı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN BARİYERLERE ÇARPTI

Sürücü köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca kontrolden çıkan kamyonet önce köpeğe, ardından da yol kenarındaki bariyerlere çarptı. 

Köpek telef olurken, sürücü ile aynı araçta bulunan Recep Tatar (30) yaralandı. İki yaralı olay yerine çağırılan ambulansla Osmancık İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından iki yaralı Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23