• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine Kuytul, yine FETÖ ağzı: Eğer bunlar suçluysa AKP'nin içindeki milyonlarca insan da suçlu

Yeniakit Publisher
2020-01-13 21:00:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, FETÖ ile mücadele kapsamında çıkartılan KHK'lara atıfta bulunarak, "Bülent Arınç, 'KHK faciadır.' deyince herkes üzerine gitti. Doğru söyledi. KHK facia değil de nedir?" diyerek CHP ağzı ile AK Parti iktidarını hedef aldı: "Eğer bu insanlar suçluysa AKP'nin içindeki milyonlarca insan da suçlu. Bunlara neden dokunmuyorsunuz?"

Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr

Alparslan Kuytul, sohbeti esnasında KHK ile görevinden ihraç edildiğini iddia eden bir polisin mesajını okudu. Söz konusu polis, adli makamlar yerine Alparslan Kuytul'a başvurarak şunları söyledi:

"Öncelikle her zaman mazlumu savunduğunuz için Allah razı olsun. Ben 8 yıllık polisken KHK ile ihraç edildim. 1 sene yatıp tahliye oldum. Şu an dosyam Yargıtay'da. KHK'lı olduğum için toplumdan dışlanıyorum. Kimse iş vermiyor. Kızı ile evlenmemi dahi istemiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?"

Kuytul: Arınç'a haksızlık edildi

Bülent Arınç'ın, 'KHK faciadır' sözlerinden dolayı haksız yere eleştirildiğini söyleyen Kuytul, "Bülent Arınç, 'KHK facia.' dedi. Adamın üzerine gittiler. Doğru söyledi. Facia tabii ki. Rezil oldular. Toplumdan dışlandılar." şeklinde konuştu.

Uyarılmalarına rağmen FETÖ'cülükte direnenleri savundu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 yılında yaptığı, 'Çocuklarınızı bu dershanelere göndermeyin. Bunlar bizim kardeşliğimize gölge düşürmek istiyorlar.' uyarısına rağmen çocuklarını FETÖ'nün dershanelerinden çekmeyen velileri ve FETÖ elebaşısı terörist Gülen'in, 'Paralarınızı Bank Asya'ya yatırın.' çağrısına karşın Bank Asya ile çalışmaya devam edenleri savunan Alparslan Kuytul, şunları söyledi:

"Hükümet kızmasın, hükümetle karşı karşıya gelmeyelim diye kimse doğruları konuşmuyor. Bakın işte bu soruda diyor ki 'Bana kız bile vermiyorlar.' Bu nasıl bir insanlık?

Bank Asya'ya para koydu, onların dershanesinde okudu, onların evlerinde kaldı, dershanesinde öğretmenlik yaptı... Eğer bu insanlar suçluysa AKP'nin içindeki milyonlarca insan suçlu. Onlara niye dokunmuyorsunuz?"

FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen, 15 Ocak 2014 tarihinde örgüt üyelerine, "Bank Asya'ya para yatırın." talimatı vermişti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2014'lü yıllarda velilere, "Çocuklarınız burada ise onların dershanelerinden geri alın. Bunlar kardeşliğimize gölge düşürmek istiyor." uyarısını yapmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gocasolak

Fetö sümüklüsü ve bu üzüntü herifi hiç sevmem ama, akp yi kim eleştirirse milli değil, yerli değil, vatan haini olarak ETİKETLENİYOR. Bir hain sümüklü ihtiyar ihanet etti vatanımıza, biz birbirimize düştük. 

Turk

Dogru soylemis sakalli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23