• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine kin kustu! ‘Bidon Kafa’dan Türkiye’ye rezil iftira

Yeniakit Publisher
2020-04-11 12:23:00 - 2020-04-11 13:17:24

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

İnternette bulduğu bilgilerle yazdığı kitabı 2 bin TL'ye satan "asrın Bidon Kafası" Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maske satışlarının yasaklanarak halka ücretsiz dağıtılması yönündeki talimatını görmezden geldi. Özdil, “Türkiye’nin yardım etmediği tek ülke Türkiye. Kendi milletine maske dağıtmaktan aciz bir yönetim dünyanın her yerine para dağıtıyor” iftirasını attı.

 yeniakit.com.tr  Memleket muhaliflerinin ‘Sözcü’sünde köşe karalayan çakma gazeteci Yılmaz Özdil, Türkiye’ye ve AK Parti hükümetine kin kusmaya devam ediyor.

Koronavirüs krizinde dahi AK Parti’ye iftira atmaktan imtina etmeyen Özdil, Türkiye’nin yurt dışındaki yardımlarına dair akılalmaz sözler sarf etti.

Türkiye’nin “unutulmuş Afrika kabilelerine bile” yardım yaptığını ve yurt dışına yardım etme konusunda dünyanın en cömert ülkesi olduğunu savunan ‘Bidon Kafa’, “Türkiye’nin yardım etmediği tek ülke Türkiye. Kendi milletine maske dağıtmaktan aciz bir yönetim dünyanın her yerine para dağıtıyor” dedi.

Maskeyi devlet ücretsiz dağıtıyor

Yılmaz Özdil bu sözlerle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya tarafından alkışlanan talimatını gizlemeye çalıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de maske satışlarını yasaklayarak vatandaşlara ücretsiz dağıtılacağını açıklamıştı. Erdoğan, “Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır. Marketlerde verilen maskeler de ücretsizdir. Salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stoğumuz ve üretim planlamamız vardır. Devlet olarak tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske ulaştırmakta kararlıyız.” demişti.

Özdil’in skandal sözlerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Gazeteci Süleyman Özışık da, “Virüs bu adama bulaşamaz çünkü bunun bütün insani değerleri çoktan ölmüş!” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nezih523

Çok doğru malessef çok doğru. Balıkesir de yaşıyorum ptt ve e devletten vçbaşvuru yaptım ancak hiç dönüş yok. 5 TL maske 1 TL eldiven aldım. Hakaret etmeden eleştirin ama doğru tespitte de takdir edin.

Yolcu

Emanuel karasu nun torunlar bunlar hiç şaşırmadık yağa bala batırsan yollarına altında döşesen yine fitnelik yaparlar yine bozgunculuk yaparlar dedeleri Emanuel karasu da böyleydi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23