• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yıldız golcü için konuştu: Gelirse 3. yıldızı takarız

Yeniakit Publisher
2016-07-28 12:02:00 -
Yıldız golcü için konuştu: Gelirse 3. yıldızı takarız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eto'o transferiyle ilgili açıklamada bulunarak " Eto'o gibi bir golcüyle 3. yıldızı takarız" ifadelerini kullandı.

Bir yandan Mario Gomez'in son kararını vermesini beklerken, diğer yandan Mario Balotelli başta alternatif oyuncularla görüştüğü iddia edilen Beşiktaş yönetimi; teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesinden sonra Samuel Eto'o'ya odaklandı.

"ETO'O GİBİ BİR GOLCÜYLE ÜÇÜNCÜ YILDIZI TAKARIZ"

Avusturya kampında yaptığı basın toplantısında, "Eto'o gibi bir oyuncuyu takımımda görmeyi isterim" ifadesini kullanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın; Samuel Eto'o konusunda fikrini sorduğu Güneş'ten, "Gomez'in yerini doldurur, yine şampiyon oluruz. Eto'o gibi bir golcüyle 3. yıldızı takarız" yanıtını alması Başkan'ın hem moralini yükseltti hem de tüm enerjisini Kamerunlu oyuncuya çevirmesini sağladı.

 RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ

Şenol Güneş'in problemli Balotelli yerine profesyonelliğin tüm kurallarını yerine getiren Eto'o'yu tercih etmesinin bir nedeninin de, Kamerunlu'nun daha önce Quaresma ile İnter'de birlikte oynamış olması. Güneş bu nedenle Eto'o'nun Beşiktaş'a uyum sağlamakta sorun yaşamayacağını düşünüyor.

Beşiktaş istatistik sorumlularından Eto'o'nun rakamlarını da alan Başkan Orman'ın, "Rakamlar yalan söylemez. Eto'o daha zayıf bir kadroda yer almasına rağmen Gomez'den daha iyi performans sergilemiş. Hocamız da böyle düşünüyor, bu oyuncuyu almalıyız" dediği öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23