• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi kritik tarihi duyurdu!

Yeniakit Publisher
2019-07-19 17:55:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yeniden Refah Partisi kritik tarihi duyurdu!

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Parti binasının resmi açılışının Kurban Bayramı'ndan sonra yapılacağı açıklandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, altyapı ve haberleşme sistemlerinde sıkıntılar bulunan binada tadilat çalışmalarının devam ettiğini belirterek Kurban Bayramı'ndan sonra resmi açılış yapacaklarını söyledi.

Parti tabelasının bugün genel merkez binasının girişine asıldığını ifade eden Pamukçu, "Yaşlı bir bina. 1980'li yıllardan beri bu davanın hizmetinde olan bir bina. Milli Görüş'e uzun yıllar hizmet etmiş, dolayısıyla manevi havası bizim için çok önemli bir bina. Bundan istifade etmek istedik. Tabii ki tabelamızı başka yere asamadık, bu binaya astık. Aynı yerde siyaset yapmak önemliydi" dedi.

Pamukçu, 26 Temmuz Cuma günü Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında Merkez Karar Yürütme Kurulunun partide ilk toplantısını yapacağını söyledi.

Şu anda partinin il ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini ifade eden Pamukçu, ekim ayı içinde seçilmiş delegelerle ilk kongrelerini yapacaklarını ifade etti.

Geçen yıl kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanlığı'nı eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan yapıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TALAT AKTAŞ

EYT YANINDAN GELENMİ? YOKSA KANINDAN GELEN Mİ? BENCE KANINDAN GELEN.

Nil

Ümmeti parçalayanlar bunlar olmalı. Artık Milli Görüş Camilerinde eller cebe.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23