• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalan katarı üflemeye devam ediyor

Yeniakit Publisher
2021-06-26 22:54:00 - 2021-06-26 23:17:37

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yalan katarı üflemeye devam ediyor

Katarlı öğrencilere tıp eğitiminin sınavsız verileceğine dair haber kaynağı tarafından yalanlanmasına rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu yalana sarılmaya devam ediyor.

İlk olarak habercilikte çarkçılığın merkezi T24'de yer alan 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp eğitimi' verileceğine ilişkin yalan habere muhalefet sarılmaya devam ederken, haber bizzat T24 tarafından yalanlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu yalana sarılarak algı operasyonu çekmeye devam ediyor. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

Haydi sorularımızı soralım hep birlikte:

1. Tıp okullarımızı peşkeş çektiğiniz bu Katarlı kişilere (ister asker ister sivil olsun), bizim çocuklarımıza uyguladığınız gibi bir sınav neden uygulamıyorsunuz?

2. Protokolde sıraladığınız bölümlerin (önlisans, eczacılık, dişçilik vb.) askerî tıp eğitimini çok aştığı aşikardır. Neden kapsamı bu kadar geniş tuttunuz? Neden hayli sivil olan tıp bölümlerini de içeriyor bu protokolünüz?

3. Türkiye’nin tüm sağlık eğitim kurumları diyerek neden genelleme yaptınız? Mesela neden eski askerî tıp kurumları ile sınırlamadınız? Edirne’den Hakkari’ye her yeri neden protokole dahil ettiniz?

4. Tıp eğitimi dünyanın en pahalı eğitimlerinden biridir. Neden kontenjanlar ile ilgili herhangi sınırlama koymadınız? Çocuklarımızın kontenjanından mı vereceksiniz?

5. Eğitim danışmanlık şirketlerinin istedikleri gibi bu protokolü manipüle edip, rahatlıkla Katarlı asker veya sivilleri bizim tıp fakültelerine yerleştirmelerine neden izin veriyorsunuz?

6. Ve en önemi soru… Neden Katar, hep Katar? Kataristan’a döndü bin yıllık devlet.
Sorular bitmez, gençler bu oyunu yemediler, şimdi de halkı bilgilendirmekte sıra.

Erdoğan, söyle Katarlı dostlarına, vermeyeceğiz para mara! Bakalım görelim söke söke alabiliyorlar mı, alamıyorlar mı?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yasin

Kilictar yine ufuruyorsun kadar zengin bir ülke istediği devletten en iyi doktoru en iyi maaş nan götürüp çalıştırır böyle bir ülke böyle şeye gerek duysunki

b.b

herifte surat kösele gibi feto bunları ne hallere soktu herifler pensilvanyadan üfürüyor bunlar burada maymunları oynuyor .gerçi maymunlar bunlardan bin kat karekterli ve ALLAHIN bir bizlere sunduğu can ve onlardan özür diliyorum .fakat bunlar daha hünerli ,hergün yalan bulmakta bir hüner ister işte o hüner fetonun yurt dışlarında beslediği tasmalı ... ler oturdukları yerden uzaktan kumanda ile kılıktaroğlunu herif bir figür gibi oynatıyorlar.merak ettiğimiz tek şey şu partinin içindeki ulusalcı geçinen deneyimli vekiller ne yapıyor ,yoksa onlarada mı dipnoz yapıldı hiç gıkları çıkmıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23