• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Veliahtın trollerinin hedefi Türkiye

Yeniakit Publisher
2018-11-20 13:40:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Prens bin Selman ve adamlarının işlediği Cemal Kaşıkçı cinayetini aydınlatan Türkiye, velahtın yönettiği trollerin hedefi oldu. Troller, “Türk mallarını kullanmayın” çağrısı yapıp, “Yöneticilerimizin düşmanı bizim de düşmanımızdır” diyor.

Veliaht prens bin Selman, katlettiği Cemal Kaşıkçı olayında Türkiye’yi suçlamayı tercih ediyor... Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim’de İstanbul’daki Suudi Başkonsolosluğu’nda vahşice katledilmesinin üzerine Türkiye’nin yürüttüğü başarılı adli takip süreci bin Belman’ı kızdırıyor. Bin Selman’ın trolleri, Türkiye’yi boykot ile tehdit ediyor.

Türkiye’nin uyguladığı akılcı politika ve delilleri bir bir ortaya dökmesiyle cinayeti kabul etmek zorunda kalan Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi nedeniyle uluslararası siyasette zor durumda bulunuyor. Veliahtlıktan azledileceği söylenen bin Selman’ı en çok zorlayansa Türkiye’nin yürüttüğü başarılı adli takip süreci.

Tüm delilleri uluslararası kamuoyu ile paylaşan ve Suudi Arabistan’ın cinayeti işlediğini kesinleştiren Türkiye’nin adil tutumu Arabistan’daki  vicdansızları rahatsız etti. Özellikle sosyal medyada Türkiye karşıtı propagandaya imza atan Suudi troller, Türkiye’ye boykot çağrısı yapıyor. Birçok düşmanca mesajın içerdiği paylaşımları yapan troller, “Türk mallarını kullanmayın” , “Yöneticilerimizin düşmanı bizim de düşmanımız” gibi mesajlar yayınlıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23