• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaşların ekmeğiyle oynuyorlar! Esnafa şok tehdit: Aşısız işçi çalıştıranlara çok ağır ceza keseceğiz!

Yeniakit Publisher
2021-08-02 21:52:00 -
Vatandaşların ekmeğiyle oynuyorlar! Esnafa şok tehdit: Aşısız işçi çalıştıranlara çok ağır ceza keseceğiz!

Yeni bir provokasyona imza atan Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, aşısız işçi çalıştıran esnafa tehditler savurdu. Dipici, fırın, pastane gibi unlu mamul üretimi yapan tesislerde aşısız çalıştıranlara ağır ceza keseceklerini açıkladı. Diğer taraftan tepki gösteren vatandaşlar, hükümetin bu skandal karşısında harekete geçmesini istedi.

Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanlığı, il genelindeki fırın, pastane gibi unlu mamul üretimi yapan tesislerde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) aşısı olmayan personelin çalıştırılmayacağını ve çalıştırılması halinde ağır ceza keseceklerini bildirdi.

Yeni bir provokasyona imza atan Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Mustafa Dipici, yaptığı yazılı açıklamada, Covid-19 aşısı olmayanların il genelindeki fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde çalışmalarına izin verilmeyeceğini belirtti.

Provokasyonun ardından esnafa tehdit

Aşı olmayan vatandaşların ekmeğiyle oynanacağını açıklayan ve tehditlerde bulunan Dipici, "Fırın, pastane gibi unlu mamuller üreten iş yerlerinde aşısız işçi çalıştıranlara çok ağır ceza keseceğiz. Odamız üyelerini uyarıyoruz, aşı olmayan işçiler kısa sürede aşı olmalıdır. Gerekli denetimlere derhal başlayacağız. Bu kapsamda aşı olmayan işçilerimizi çalıştırmayacağız. Halkımızın gönlü rahat olsun" ifadeleriyle provokasyona imza attı.

TESK, aşı genelgesi göndermişti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dün yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmaması için tüm teşkilata yeni bir genelge gönderildi" ifadesini kullanmıştı.

Sosyal medyada sert tepki! Hükümet ne zaman harekete geçecek?

"Aşı olmayana ekmek yok" provokasyonunun yeni bir adımı olan "ağır ceza" tehdidine karşı vatandaşlardan sert tepki geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar, bu skandallar karşısında hükümetin derhal harekete geçmesini istedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hatice

Neron 11 sen ne diyorsun ya benim akrabamdan 4 kisi iki asilarinida yaptirdigi halde coronoya yakalandilar siz asiyi kurtarici gibi gormeyin siz benim 1983 senesinde bugunleri anlatan filmi seyretseydiniz asi karsiti olurdunuz o yuzden asidan psra kazananlari dahada zenginmi etmek istiyorsunuz esas asi yaptiranlar acisini bir kac sene sonra gorecekler asiyi kurtulus gibi gorenlere ve baski yapanlar birgun pisman olacaklar buda boyle biline

Habib

Bu devrin bir özelliği var. Tüm kripto fetöcüler aşisizlara yaptıkları muamele üzerinden ortaya çıkacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23