Vatan Partisi yöneticisi FETÖ'den tutuklandı
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Ordu'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aralarında Vatan Partisi Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Anıl Eren Y.’nin de olduğu 11 kişi tutuklandı.
Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün Ordu yapılanmasına yönelik, kriptolu haberleşme programı olan 'Bylock'u kullandıkları iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ordu merkezli Samsun ve Adana’da düzenlenen operasyonlarla, 6 gün önce gözaltına alınarak kente getirilen 27 şüpheliden 11’i tutuklanırken, 16’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan 6 kişinin yakalanması için operasyon sürerken, tutuklanan şüpheliler arasında Vatan Partisi Ankara Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Anıl Eren Y.’nin de bulunduğu belirtildi.