• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatan haini Can Dündar'dan çok konuşulacak Erdoğan itirafı

Yeniakit Publisher
2019-11-08 16:04:00 -

Vatana ihanetten yargılanan firari FETÖ’cü Can Dündar, Avrupa Birliği’nin Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısındaki çaresizliğine çıldırdı.

Firari FETÖ'cü Can Dündar, Türkiye karşısında Avrupa'nın diz çöküşüne adeta çıldırdı. Türkiye'ye ambargo uygulanması için çırpınan fakat Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı siyasetiyle istediklerini alamayan Türkiye düşmanları hezimetlerini bir bir itiraf ediyor.

"Avrupa Erdoğan karşısında boyun eğdi"

Avrupa ülkeleri Erdoğan karşısında tamamen boyun eğmiş görünüyor diyen Dündar, "Haftalardır genelde Avrupa'nın özelde Almanya'nın Suriye politikasının şifrelerini çözmeye çalışıyorum. Ama itiraf edeyim ki anlayamıyorum. Türkiye'ye seyahat edecekleri uyarmak ve hapsedilen Alman yurttaşları için pazarlık yapmak dışında tutarlı bir politikası var mı Almanya'nın? Avrupa ne yapıyor? Tabii bu kaosun dışında kalmak da bir tercihtir. Ama Avrupa bunu da yapmıyor. Türkiye'ye silah satışının durdurulması talebiyle toplanan AB Dışişleri Bakanları bir sonuca varamadan dağıldı. Almanya Türkiye'nin eski silah siparişlerini riske atmamaya çalışıyor. Avrupa başkentleri Erdoğan'ın 'Kapıları açarım mültecileri üzerinize salarım' tehdidine tamamen boyun eğmiş görünüyor. Erdoğan üzerinde hiçbir etkisi kalmadığını bilen Fransız Cumhurbaşkanı Macron, Putin'den Erdoğan'ı ateşkesi uzatmaya razı etmesine rica ediyor." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Daha çok çıldırıp kuduracaksın senin senin kapesiden onu anlamaya yetmez hain cancik

oflu baba

TURKIYENIN ERDOGAN BEYIN BUYUKLUGUNU ANLAMAN AKLININ YAVAS YAVAS YERINE GELDIGININ GOSTERGESIDIR AVRUPADA KALDIGIN SURECE TURKIYEDE BIRAKTIGIN DISKIYI BILE ARAYACAKSIN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23