• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

VakıfBank'ın yeni transferi Bartsch-Hackley, hayalini gerçekleştirdi

Yeniakit Publisher
2020-02-04 15:23:39 -
VakıfBank'ın yeni transferi Bartsch-Hackley, hayalini gerçekleştirdi

Sarı-siyahlı ekibin ABD'li smaçörü Bartsch-Hackley: "VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum"

İSTANBUL (AA) - VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley, sarı-siyahlı formayı giyerek hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Sarı-siyahlı ekibin yeni transferi ABD'li smaçör, kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Mücadele edecekleri tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamak istediğini anlatan Bartsch-Hackley, "VakıfBank, dünyanın en iyi kulüplerinden biri. İstanbul'a gelerek VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum. Bana teklifin geldiği an çok özeldi. Menajerime 'Emin misin? Bildiğimiz VakıfBank mı benimle ilgileniyor?' diye sordum. O da 'Evet.' dedi. VakıfBank'la ilgili her şeyi biliyorum. Oyuncularına hep destek oluyorlar. Kısa bir süredir burada olmama rağmen kendimi evimde gibi hissediyorum. Buraya bayıldım." ifadelerini kullandı.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti'nin en iyilerden biri olduğunu aktaran Bartsch-Hackley, "Giovanni herkes tarafından övülen biri. Harika bir çalışma ortamı yaratmayı biliyor. Bence bu çok değerli ve çoğu kulüpte VakıfBank'ın sahip olduğu çalışma ortamı yok. Giovanni ve tüm teknik ekibin liderliğinin bu başarılarda etkisi çok büyük ve önemli. Benim hedefim de Giovanni, teknik ekip ve takımdaki arkadaşlarımdan birçok şey öğrenmek ve etrafımdaki herkesi daha da iyiye taşımak olacak. Kazanılabilecek tüm başarıları kazanmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23