• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üstü kirli diye genç işçiyi koltuğa oturtmayan şoföre tepki yağdı! Milletvekilinden şaşırtan savunma

Yeniakit Publisher
2019-07-06 23:19:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Üstü kirli diye genç işçiyi koltuğa oturtmayan şoföre tepki yağdı! Milletvekilinden şaşırtan savunma

KKTC'de Girne-Lefkoşa hattı minibüsünde şoför, 16 yaşındaki inşaat işçisini üstü kirli olduğu gerekçesiyle koltuğa oturtmadı. O anlar bir minibüsteki bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KKTC'de meydana gelen olayda 16 yaşındaki inşaat işçisi çocuk Girne-Lefkoşa hattı minibüsüne bindi. İddiaya göre minibüsün şoförü, çocuğun üstü kirli olduğu için koltuğa oturmasına izin vermedi. Minibüste neredeyse bütün koltuklar boş olmasına rağmen çocuk, şoförün yanındaki boşluğa oturdu. Olay, minibüsteki yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

"Sen vicdanını neyle yıkayıp temizlersin onu bir düşün"

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine sürücüye tepki yağdı. Konuyla ilgili yorum yapan KKTC'de Gazeteci Kartal Harman, "İşçi çocuğunu üzeri kirli diye koltuğa oturtmayan o şöföre bir çift sözüm olacak. O çocuğun üzerindekiler yıkandığı zaman temizlenir pırıl pırıl alınteri kokar da, sen vicdanını neyle yıkayıp temizlersin onu bir düşün" diyerek tepki gösterdi.

Vekilden şaşırtıcı savunma

Milletvekili Biray Hamzaoğlu ise, "Boyacı koltuğa otursa o koltuk bir daha iflah olmaz. Ben çok işçi taşıdım ancak hiç biri bu şekilde binmedi otobüse. İş bitiminde kıyafetini değiştirirdi öyle binerdi otobüse" diyerek şöförün tavrını savundu.

2 ay önce de Mersin'de yaşandı

Öte yandan, yaklaşık 2 ay önce 'Mersin'in Erdemli ilçesinde bir yolcu minibüsüne binen çocuk da üzeri kirli olduğu için koltuğa oturtulmamaş, yine bir yolcu tarafından görüntülenen anlar büyük tepki toplamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şaban Çilesiz

basiti var her otobüste 1 tane tek kullanimlik koltuk kılıfı olsa bidaha bu tür haberleri duymayız . araç muayene istasyonuna gitmis olanlar beni anlar , orada çalışanlar kullaniyor .

Kötü çok

O çocuk işçinin işverenine soruşturma açacak yürekli kanun adamları olmadıkça, kendinin ve şürekasının vekili sefil herifler yorum yapar. Ülkenin yüzde seksen beşi kötü...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23