• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü Türk isim, tatil için bindiği gemiden düştü! Okyanusta kayboldu

Yeniakit Publisher
2022-11-05 12:58:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ünlü Türk isim, tatil için bindiği gemiden düştü! Okyanusta kayboldu

Türkiye'de cemiyet hayatının bilindik iş kadınlarından ve dünyaca ünlü mücevher markası Tiffany&Co'nun uzun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek, tatil için bindiği gemiden düştü ve Pasifik Okyanusu'nda gözden kayboldu.

Türkiye'de cemiyet hayatının bilindik iş kadınlarından ve dünyaca ünlü mücevher markası Tiffany&Co'nun uzun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek, tatil için bindiği gemiden düştü ve Pasifik Okyanusu'nda gözden kayboldu.

Edinilen bilgilere göre, Dilek Ertek, Tahiti'de tatil yaparken 26 Ekim'de gemiden düştü ardından derin sularda gözden kayboldu. Günlerce süren aramaya rağmen Ertek'ten bir iz dahi bulunamadı. Elim kazanın meydana geldiği gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ertek'in talihsiz olay sonrası kaybolması ile yakınları ve iş dünyası derin üzüntü yaşadı.

Aile adına yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Türkiye'de cemiyet hayatının sevilen insanlarından ve dünyaca ünlü mücevher markası Tiffany&Co'nun uzun yıllardır distribütörü, müvekkilim iş adamı Gökçe Atuk'un annesi, iş kadını Dilek Ertek gemi seyahatinde talihsiz bir kaza geçirmiştir. Gemi Pasifik Okyanusu'nda seyir halinde iken, 26.10.2022 tarihinde Dilek Ertek denize düşmüştür. Dilek Ertek'i arama çalışmaları bugüne kadar maalesef olumlu sonuç vermemiştir."

Elim kazanın meydana geldiği gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. Annesi Dilek Ertek'in gemiden düştüğünü öğrenen müvekkil iş adamı Gökçe Atuk derhal Papeete'ye gitmiştir.

Dilek Ertek'in tek çocuğu olan Gökçe Atuk, Papeete'de bulunan adli makamların kaza ile ilgili soruşturmanın çok yönlü yapılması konusunda avukatlarıyla uğraş vermektedir.

Bu elim kaza sonrasında aile çok üzgündür ve bu konuda basında gerçek olmayan haberlerin çıkmaması için bu basın açıklaması yapılmıştır."

Dilek Ertek kimdir?

Dilek Ertek İstanbul'da doğdu. Avusturya Lisesi'nde okurken bale eğitmenliği yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan New York GIA'de pırlanta eğitimi aldı.

1982'de üniversiteyi bitirince 'ipek üzerine, resimler, desenler, tasarımlar' yaparak para kazanmaya başladı ve böylece kendi işini kurdu.

1995'in sonunda İstanbul'da ilk Tiffany mağazasını açtı. 20 yılı aşkın süre Tiffany & Co.'nun distribütörlüğünü yaptı. Dilek Ertek'in bir antika dükkanı bulunuyordu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Açaba düştümü, yoksa atladımı ?

Ömer

İşte bu kaza ve kaderdir kimse kaçamaz. Eceli orda yakalamış sebeplerin artık şu olmuş bu olmuş bir önemi yok . Elbette acı bir şey ailesi yakınlarına başsağlığı diliyorum tanımıyordum ama üzüldüm . Allah rahmet etsin .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23