• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü Rus piyanistten mehter marşı yorumu: Duyan direkt teslim olur

Yeniakit Publisher
2019-10-14 10:22:00 -
Ünlü Rus piyanistten mehter marşı yorumu: Duyan direkt teslim olur

Türkiye'ye gelen Rus piyanist Evgeny Grinko, Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek, "Mehter marşınız öyle güçlü bir sese sahip ki duyan düşman direk teslim olur." dedi.

Rus piyanist Evgeny Grinko, Türkiye'nin kalbinde özel bir yeri olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin kalbimde özel bir yeri var. Ülkenizi gerçekten çok seviyorum." dedi.

Konser turnesi kapsamında Ankara’ya gelen Grinko, mehter marşlarını daha önce dinlediğini belirterek, "Mehter marşınız öyle güçlü bir sese sahip ki duyan düşman direk teslim olur. Türkiye'de Ege kıyılarında gezmeyi çok seviyorum. Deniz kenarında küçük ve sevimli çok güzel kasabalar var." ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sarik dusmani mehmet akif

keske abdulhamid e esek diyen mehmet akif ersoy un avrupa senfonisi ile hazirlanan sarkisi yerine, ecdadimizin dunyayi yonettigi osmanlinin mehter marsi MILLI MARS olarak kabul edilse.

Sinan Tekin

Bizim içimizdeki Fransızlar, gerici marşı diye Dursun. Marşın ses tonu ve makamı Sibiryadaki adamı titretmiş. Ya görüntüye ne dersiniz? Biz alışığız da normal geliyor, sarıklı Cübbeli adamlar o etkili marşı seslendiriyor. Adamlara ne heybetli görünüyor. Ey milletim, gücünü anla.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23