Umursamazlık son sürat sürüyor! CHP’li belediyeden kural ihlaline devam
CHP’li belediyelerin kurallara uymadığına dair iddialar gün geçtikçe artıyor. Daha önce belediyeye ait bir aracın kaldırıma park edilmesiyle gündeme gelen olayda, beklenen adımların atılmadığı ve umursamazlığın hâlâ sürdüğü gözlemlendi. Vatandaşların tepkilerine rağmen, aynı araç haftalardır kaldırımı işgal etmeye devam ediyor.
Tekirdağ’da vatandaşlar yayalara ait olan kaldırımlara park edilen hatalı park yapan sürücülerden bezerken, bu sefer ihlali belediyeye ait resmi araç yaptı. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde personeller devlet malını adeta kendi malı gibi kullanırken, araçları kuralları alt üst ederek park etmesi de cabası oldu.
Belediye yönetiminin kuralları ihlal eden bu tutumuna yönelik şikayetler artarken, henüz somut bir çözüm getirilmiş değil. CHP’li belediye kural ihlaline devam ederken, halkın sabrı tükeniyor. Belediyenin kendi malları gibi kullandığı iddia edilen araçların kaldırımlarda sergilediği bu görüntü, kent düzenini ve yayaların haklarını hiçe sayıyor.
Vatandaşlar, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini talep ediyor ve kamu düzeninin sağlanması adına gereken adımların atılmasını bekliyor. Belediye ise sessizliğini koruyor, kaldırımdaki araç ise yerinde durmaya devam ediyor.

