• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'nde Mansur Yavaş istifası

Yeniakit Publisher
2022-04-07 16:19:00 -
Ümit Özdağ'ın Zafer Partisi'nde Mansur Yavaş istifası

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adaylarının Mansur Yavaş olduğunu duyurmasının ardından milletvekili İsmail Koncuk, partiden istifa etme kararı aldı.

Zafer Partisi Genel Sekreterliği'nden daha önce istifa eden İsmail Koncuk şimdi de partiden istifa etti.

Zafer Partisi'nden istifa eden İsmail Koncuk kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

İsmail Koncuk şunları kaydetti:

4 ay önce Zafer Partisi Genel Sekreterliğinden istifa etmiştim. Bu süreçte, Divan üyeleri Serdar Öztürk, Neslihan Seven, Bülent Kutlu, Jülide Yılmaz ve eski Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan istifa etti. Hiç bir tedbir alınmadığı gibi bu istifalar ve gerekçeleri görmezden gelindi.

Gen. Sek. istifa gerekçelerim geçen 4 ay içinde maalesef hiç değişmedi, değiştirileceğine dair bir işaret de görmedim. Bir kaç kişi ile çıktığımız bu yolda, bu yönetim anlayışı ile maalesef daha ileri gidebilmek mümkün görünmüyor. Bu sebeplerle Zafer Partisinden istifa ediyorum.

Bağımsız vekil sayısı artıyor

İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen İsmail Koncuk bu partiden istifa ederek Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığını yaptığı Zafer Partisi’ne katılmıştı.

İsmail Koncuk'un Zafer Partisi'nden istifası ile Meclis'teki bağımsız milletvekili sayısı 7'ye çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mstf

Bunlar milletvekilliğini çocyk oyuncağı sanıyor sanırım 

Ömer yılmaz

Hayırlı bi iş yapmışın ismail beg
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23