• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ülkeye giremeyecekler: Suriye iki ülkenin vatandaşlarına kapıyı kapattı!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ülkeye giremeyecekler: Suriye iki ülkenin vatandaşlarına kapıyı kapattı!

Ahmet Şara yönetimindeki yeni Suriye yönetimi İsrail ve İran vatandaşlarına Suriye'nin kapılarını kapattı. Türk hava yolları da iki ülkenin vatandaşlarını Şam'a taşımayacağını açıkladı.

Ahmet Şara yönetimindeki yeni Suriye yönetimi İsrail ve İran vatandaşlarına Suriye'nin kapılarını kapattı. Türk hava yolları da iki ülkenin vatandaşlarını Şam'a taşımayacağını açıkladı.

61 yıllık Baas rejiminin devrilmesinden sonra yeni Suriye yönetimi, İsrail ve İran vatandaşlarının ülkeye girişini yasakladı. THY, karardan dolayı Suriye uçuşlarında İsrail ve İran vatandaşlarını taşımayacağını açıkladı. Karar THY'nin resmi sitesinde yayınlandı. Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Suriye'nin başkenti Şam'a uçuşların 23 Ocak'ta başlayacağını duyurmuştu.

THY AÇIKLAMA YAPTI

Suriye’de savaşın bitmesinin ardından Şam’a ilk seferini yapacak olan Türk Hava Yolları (THY), Suriye Arap Cumhuriyeti makamlarınca alınan karar doğrultusunda İsrail ve İran vatandaşlarının ülkeye taşımayacağını açıkladı. 23 Ocak Perşembe günü Şam’a ilk seferini düzenleyecek olan Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden yolcularına özel seyahat bilgilendirmesi yayımladı.

Buna göre Suriye’ye seyahat edecek olan yolcular için Suriye Arap Cumhuriyeti Makamlarınca bir dizi kararlar alındı. Karara göre, İsrail ve Iran vatandaşları hariç tüm ülke vatandaşları ülkeye giriş yapabilecekler. Suriye vatandaşlarının Suriye uyruklu olduğunu gösteren bir belge ibrazı olacak.

Lübnan vatandaşları ise anne veya babalarının Suriye vatandaşı olması halinde veya başka bir ülkede oturum hakkı ya da vizesi olması halinde ülkeye giriş yapabilecek. Basın mensupları özel izne tabi tutulacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

alper

Bu teherüs iki devleti hiç bir ülke almayacak iranla siyonist İsrail fitnenin çıban başı insanlığın dünya tarihine baksan hep fitne bu teherüs iki milletin çıkmıştır şeytanın askerleri bu zebani iki devlet

hasel

Bence,doğru karar.İsrail,katliamcı devlet,İran,fitneci,bozguncu devlet.Tam isabetli olmuş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23