• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ucu size dokununca mı rahatsız oluyorsunuz? Siyonist İsrail'in son yaptığı Yunanistan'ı hoplattı

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Ucu size dokununca mı rahatsız oluyorsunuz? Siyonist İsrail'in son yaptığı Yunanistan'ı hoplattı

Yüz binlerce Filistinlinin soykırımdan geçirilip açlığa mahkum edilmesinden ve topraklarının ellerinden alınmasından hiç rahatsız olmayan Yunanistan, terör devleti İsrail’in Batı Şeria'daki Rum Ortodoks Kilisesine ait mülklere ihlallerde bulunmasından büyük bir rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Yunanistan'da yayımlanan Kathimerini gazetesinin haberine göre, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin Batı Şeria'daki Rum Ortodoks Kilisesine ait mülklere yönelik ihlal yaptığı bilgisi Atina'da endişe yarattı.

Durumdan rahatsız olan Yunan makamları, Batı Şeria'daki Aziz Gerasimos Manastırı'na ait arazilerdeki ihlal haberlerini ele almak üzere ülke içinde bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İhlallerin, Kudüs Patrikhanesi'ne ait alanlara yapılması nedeniyle meselenin Yunanistan ve İsrail arasında çözülmesi gereken diplomatik bir sürece ihtiyaç duyacağı tahminine yer verilen haberde, "Atina için Rum Ortodoks manastırlarının mülklerinin korunması büyük önem taşır ve Kudüs ile bir anlaşmazlığa dönüşebilir. Bu da İsrail tarafından bilinmektedir" ifadeleri kullanıldı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Al birini vur ötekine ikiside katil şerefsiz

it iti ısırırmı sizce

göstermelik yalan dolan hikayeler filistinliler tarih boyunca 1916dan sonra hep yunalıları ermenileri desteklemiştir yunanistanın buraları sahiplenmesi filsitinlilerin palest ırkından olmaları giritten göç etmeleri asılları yunan(araplar ondan sahip cıkmıyorlar filsitinlilere)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23