• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üçok’tan Sözcü’ye: Dozunu kaçırıyorlar

Yeniakit Publisher
2019-11-24 12:26:00 - 2019-11-24 12:27:12

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Üçok’tan Sözcü’ye: Dozunu kaçırıyorlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün medyadaki tetikçiliğini yapan Sözcü paçavrası hakkında açılan davayı eleştiren Emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok’un skandal açıklamaları kamuoyunda büyük tepki topladı. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığını FETÖ destekçiliğine kadar vardıran Burak Özbay hakkında çıkarılan yakalama kararını önemsizleştirmeye çalışan beyanatını sormak için aradığımız Üçok, tam tersi yönünde açıklamalarda bulundu.

 Hakkı Bilir  İstanbul 

17/25 Aralık sürecinden itibaren FETÖ’nün ekmeğine yağ süren bir yayın politikası benimseyen Sözcü Gazetesi hakkında açılan örgüt davasını eleştiren Emekli Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok’un skandal tavrı kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

AK Parti ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a olan muhalifliklerini FETÖ destekçiliğine kadar vardıran Sözcü Gazetesi’nin kurucusu Burak Özbay hakkında çıkarılan yakalama kararını önemsizleştirmeye çalışan Üçok, örgütle mücadelenin sulandırıldığını iddia ederek, hedef şaşırtmaya çalışmıştı. 

Hoca’nın Fendi Tayyib’i yendi” manşetleri atan, yazarları ‘Bizim yapamadığımızı cemaat yaptı’ başlıklı yazılar kaleme alan ve akabindeki süreçte aymaz tavrını sürdüren Sözcü’nün tutumunu sormak için aradığımız Üçok, Sözcü’ye yaptığı beyanatın tam tersi yönünde açıklamalarda bulunması kafalarda soru işareti doğurdu.

Sözcü’nün 17/ 25 Aralık’tan sonra FETÖ’yle aynı hizaya gelmedi mi?, yaptıkları yayınlarla eli kanlı örgüte psikolojik destek vermediler mi” sorumuza Üçok, “Erdoğan’a karşı belirli cenahlarda bir muhalefet var. Ne yaparsa yapsın iyi de yapsa kötü de yapsa bir muhalefet var. Zaman zaman bu muhalefetin dozu kaçıyor. Sözcü de muhalefetin sınırlarını bazen aşmıştır” şeklinde konuştu. Erdoğan’ın FETÖ ile büyük bir mücadele içerisinde olduğunu kaydeden Üçok, “Erdoğan’ın dirayeti sayesinde FETÖ ile mücadele büyük bir kararlılıkla sürüyor” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit Gazetesi

 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Adam kendi görüşünü belirtmiş. Herkes illa AKiT gibi mi düşünüp konuşacak?

Tata Tonga

Hakikaten bu Sözcü fetö ile işbirliği yapıyorsa nerede delili? Anlatın da millet bilsin! Hem müslümanım diyeceksin hem de iftira atacaksın hadi oradan! Göster delilini!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23