• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TV8 satıldı mı? Adnan Oktar'ın müridi Acun Ilıcalı açıkladı

Yeniakit Publisher
2019-08-18 00:21:00 -
TV8 satıldı mı? Adnan Oktar'ın müridi Acun Ilıcalı açıkladı

Adnan Oktar'ın müridi Acun llıcalı patronu olduğu TV8 kanalının satıldığı haberlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uğur Akkuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı A&S Yatırım Holding, TV8'in yüzde 57'sini satın aldığını açıklamıştı.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalın satıldığı haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Ilıcalı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil. Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. " dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Süleyman Sırrı Dinçer

Siyonizmin..istekleri..doğrultusunda..çirkef..yayınlar..yapan..ACUN..KANALI..ile..FOX.. projedir..tez..zamanda..kapatılması..dileğimizdir.

Kemalleddin bəkaroğlu

kendini saklayan gizli- sinsi sermayenin taşeronu olduğunu düşünüyorum. tıpkı diğerleri gibi..ilkokul mezunu bile olmayan adam onbinlerce ulusrararası okulu holdingi yöneten eğitim sevdalısıymış...yalnızbaşına yurtdışında nalbur ruhsatı bile alması başarı sayılacak bir müptezel o onbinlercee okullardan birine de kendi kaydololup bir ortaokul diploması alayım dememiş....bu projeleri kurgulayanlar insanları salak yerine koymada ve yalancılıkta derece yapmışlar..orası kesin..üst akıl filan diyorlar..bu şeytani akıl..'biz biriz birbirimizi biliriz'
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23