• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TUSAŞ saldırısını PKK üstlendi

Yeniakit Publisher
Seyfullah Maden Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
TUSAŞ saldırısını PKK üstlendi

Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesisine düzenlenen ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 22 kişinin yaralandığı silahlı saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi.

PKK'ya bağlı Halk Savunma Merkezi (HSM) tarafından yapılan açıklamada “Ankara’da bulunan TUSAŞ yerleşkesine dönük gerçekleşen fedai eylem, Ölümsüzler Taburu’nun bir otonom timi tarafından yapılmıştır” denildi.

Hainler tarafından yapılan açıklamada saldırının, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrıyla alakası olmadığı ileri sürüldü ve uzun süre önce planlandığı vurgulandı: "Uzun bir süre önce planlanıp başarıyla uygulanan bu eylemin Türkiye’de son ayda tartışılan siyasal gündemle asla bir ilişkisi yoktur."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tug

Biz de yedik. PKK ,; daeş, Fetö, dhkp-c gibi ABD nin Türkiye ye saldırmak için oluşturduğu örgütlerden biridir Onun emri olmadan WC ye bile gidemez

ahmet

ben çok inandım pkknın yaptığına. o kadar inandım ki anlatamam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23