• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin beka sorunu! 1 çocuk öldü, 1 çocuk tutuklandı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Terör örgütlerini temizleyen Türkiye'nin beka sorunlarının başında bireysel silahlanma geliyor. Bu sorun korkunç olaylara kapı aralıyor. Son olarak Burdur’da evde vurularak öldürülen çocuk olayında gözaltına alınan 3 çocuktan 1’i tutuklandı.

Olay, dün akşam 21.00 sıralarında merkez Karasenir Mahallesi Vişne Sokak üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan silahlı yaralama ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri 15 yaşındaki Halil Can Çavaş'ı karın bölgesinden vurulmuş bir şekilde kanlar içinde buldu. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay anında Halil Can Çavaş ile evde bulunan diğer 3 çocuk ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilen 3 çocuktan A.A.(16) çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce öldürme suçundan tutuklanırken diğer 2 çocuk ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İfadesinde “kazayla oldu” dedi

Gözaltına alındıktan sonra sorgulanan üç çocuktan A.A. ifadesinde Halil Can Çavaş’ı kazayla vurduğunu söylerken “Tüfek elimde oturuyordum, Halil de karşımda duruyordu. Tüfeği boş sanıyordum. Oynarken bir anda patladı ve Halil vuruldu, nasıl olduğunu anlamadım” dediği öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Halil Can Çavaş otopsi işlemlerinin ardından Sultandere mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

EbûSaîd

Yanlış 16 yaşındaki ergene çocuk demekle başlıyor

.....

Turkiyede bu konuda beka sorunu varsa sorumluluk kimde acaba..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23