• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den 'KKTC' tepkisi: Zamanı geldi

Yeniakit Publisher
2020-10-19 16:45:00 -
Türkiye'den 'KKTC' tepkisi: Zamanı geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Olağan şüpheliler, KKTC'de dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarından Türkiye'yi sorumlu tutuyor. Kıbrıs Türklerinin iradesini inkar politikasından vazgeçmenin zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, KKTC'deki seçim sonuçları ile ilgili paylaşımda bulundu. Altun, "Olağan şüpheliler, KKTC'de dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarından Türkiye'yi sorumlu tutuyor. Kıbrıs Türklerinin iradesini inkar politikasından vazgeçmenin zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Altun, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, KKTC Cumhurbaşkanı seçimine yönelik yaptığı paylaşımın devamında şunları vurguladı:

"Kıbrıs Türkleri, uluslararası toplumun Kıbrıs meselesini diyalog yoluyla çözme çabalarını her zaman destekledi. Ancak her seferinde Avrupa Birliği ve diğer aktörler tarafından yüzüstü bırakıldılar. Geçmişteki hataları tekrarlamayın ve Kıbrıs Türklerinin temsiliyetini kabul edip, milli iradesine saygı duyun. Gelin, Kıbrıs'ta adil ve hakkaniyetli bir çözüm için birlikte çalışalım."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Akıncı.yı derhal yurt dışına kaçmadan vatana ihanetten yargılayın kimin malını kime peş keş çekiyormuş

Neron11

Ne yani % 52'nin sorumlusu Türkiye ise % 48'in sorumlusu rumlarmı, seçimi rum çumhurbaşkanı akıncı kazansın diye yedi düvel ve içimizdeki ihanet şebekesi nasıl çalıştı biz bilmiyormuyuz,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23