• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den İtalya'ya kaçan Serra Yılmaz perişan oldu!

Yeniakit Publisher
2020-03-07 22:48:00 -
Türkiye'den İtalya'ya kaçan Serra Yılmaz perişan oldu!

İslama ve Millete düşman olduğunu söylemekten çekinmeyen tiyatrocu Serra Yılmaz "Türk olmak benim suçum değil" deyip İtalya'ya kaçmıştı. Yılmaz'ı İtalya'da koronavirüs paniği sardı.

İslam'a ve Millete düşman olup bütün ahlaki değerlere karşı duran tiyatrocu Serra Yılmaz, "Türk olmak benim suçum değil" deyip ülkeyi terketmişti.

Serra Yılmaz'ın koronavirüs paniği

Türkiye'nin değerleri ile sorunlu tiyatrocu Serra Yılmaz'ı korona virüs korkusu sardı! Virüsün Avrupa'da en çok etkilediği ülke olan İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz korona virüs salgınıyla ilgili son gelişmeleri Twitter hesabından paylaşarak, “Perişanız” ifadesini kullandı. Yılmaz'ın bu mesajı daha önce Türkiye'de bir hastanede yaşadığı olayla ilgili skandal açıklamalarını hatırlattı.

Salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı yüzü aşarken, İtalya'da yaşayan Türk tiyatro oyuncusu Serra Yılmaz'dan ülkedeki son gelişmelerle ilgili dikkat çeken mesajlar geldi.

"Perişanız"

Yılmaz sosyal medya hesabında konuyla ilgili bazı paylaşımlar yaparken “Valla bizim sektör battı. 03/04’e dek tiyatro sinema her şey durdu. Perişanız. Ama her şey göreceli hayatta. Sınır geçmeye uğraşan bir sığınmacı olabilirdim.” ifadelerini kullandı.

Gerçek 'öcü' ile İtalya'da tanıştı

Daha önce Türkiye ve Türk vatandaşları hakkında büyük tepki toplayan açıklamalar yapan Serra Yılmaz'ın içinde bulunduğu bu durum ise manidar bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Angara'lı

Bu perişanlık az bile. Bin perişan olursun inşallah

Ahmet

Allah seni ve senin gibileri perişan etsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23